Af Ritzau - 29/10-16 16:06

Topseedet par slår Denmark Open-vindere ud i FrankrigTopseedet par slår Denmark Open-vindere ud i Frankrig

Christinna Pedersen og Joachim Fischer måtte se sig besejret i semifinalen ved French Open i badminton.

storybild

Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen tabte i semifinalen ved French Open i badminton til topseedet par fra Sydkorea. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Den danske mixeddouble måtte lørdag erkende, at semifinalen blev endestation ved Superseries-turneringen French Open i badminton.

Dermed fik Christinna Pedersen og Joachim Fischer ikke mulighed for at vinde deres anden turnering i træk efter sejren ved Denmark Open for nylig.

I semifinalen tabte det tredjeseedede danske par 18-21, 19-21 til det topseedede sydkoreanske par, Hyun Sung Ko og Na Ha Kim.

Danskerne kom på 10-12 i første sæt i det intense opgør, hvor primært Christinna Pedersen sørgede for at holde danskerne inde i sættet.

Herefter stemplede Joachim Fischer ind i opgøret, og med to flotte vinderslag reducerede han først til 11-12 og derefter 12-12.

Christinna Pedersen spillede stærkt og bragte det danske par foran 18-17, men en for kort returnering gav sydkoreanerne mulighed for at udligne.

Fischer slog bolden ud til 18-20, og det danske par tabte et særdeles tæt første sæt efter to fejl af Joachim Fischer.

I andet sæt tog sydkoreanerne fra og bragte sig foran 9-6, men danskerne kæmpede ufortrødent videre og reducerede til 9-13. Det blev også 9-16, før danskerne satte turbo på.

Fischer og Pedersen kom på 14-15 efter fem point i træk, og sættet var igen helt åbent. Det blev 15-16, 16-16 og 17-17 i et vildt comeback for det danske par, før Fischer sendte bolden ud.

Sydkoreanerne viste sig dog for stærke på dagen og spillede sig til en matchbold, og det topseedede par tog finalepladsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx