Af Ritzau - 18/07-16 19:50

Leipzig har endnu ikke frigivet Yussuf Poulsen til OLLeipzig har endnu ikke frigivet Yussuf Poulsen til OL

Det er ikke endelig afgjort, om Leipzig lader A-landsholdsspilleren Yussuf Poulsen rejse med til Rio.

storybild

Yussuf Poulsen blev mandag udtaget til det danske OL-landshold, men Leipzig vil ikke bekræfte, at han skal med til Rio. (Arkivfoto) (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Det er endnu ikke helt sikkert, at RB Leipzig frigiver den danske A-landsholdsspiller Yussuf Poulsen til sommerens OL i Rio.

Den 22-årige angriber blev ellers udtaget til OL mandag eftermiddag af U21-landstræner Niels Frederiksen.

Leipzigs sportsdirektør, Ralf Rangnick, og cheftræner Ralf Hasenhüttl vil afvente situationen for at se, hvordan andre tyske klubber forholder sig til OL. Det skriver nyhedsbureauet dpa.

I forvejen er Poulsens to holdkammerater i Leipzig, Davie Selke og Lukas Klostermann, udtaget til den tyske OL-trup.

Ingen klubber er som udgangspunkt forpligtet til at afgive spillere til legene i Rio, da Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) ikke har gjort OL-turneringen til en del af den internationale fodboldkalender.

Det betyder, at mange turneringer er startet op i OL-perioden, hvor enkelte klubber også er involveret i europæiske kvalifikationskampe.

Den spegede situation har gjort arbejdet med at sætte en OL-trup sammen ekstra besværligt for Niels Frederiksen og mange af hans trænerkolleger.

Mandag oplyste Frederiksen dog, at han kun manglede grønt lys fra en enkelt af 18 spillere i OL-truppen. Det drejede sig om Fulhams Lasse Vigen.

Overfor bold.dk vil AGF heller ikke bekræfte, at klubben giver Jens Jønsson lov til at rejse til Rio.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx