Af Ritzau - 16/01-17 12:43

SK Aarhus-direktør tror på ligahåndbold næste sæsonSK Aarhus-direktør tror på ligahåndbold næste sæson

SK Aarhus er på jagt efter en ny ledelse, som vil drive klubben videre efter sommerferien.

storybild

SK Aarhus-spillerne (i grønt) ved ikke, om de er købt eller solgt forud for næste sæson. (Billede: Scanpix/Ole Nielsen)

Fremtiden er fortsat uvis for den aarhusianske håndboldsatsning SK Aarhus, som 28. december meddelte, at hovedaktionær Claus Hommelhoff indstiller sin økonomisk opbakning om klubben fra næste sæson.

Siden har klubbens ledelse og samarbejdspartnere arbejdet på at finde ud af, om og hvordan klubben kan drives videre som ligaklub efter sommerferien.

Fredag aften var klubbens eksisterende samarbejdspartnere samlet til et møde, og der var flere positive røster, siger Thomas Gielfeldt, administrerende direktør i SK Aarhus.

- Der var en masse gode tilkendegivelser og tiltag i forhold til at drive klubben videre. Udfordringen er persongalleriet.

- Hvem skal sætte sig i direktørstolen, hvis der skal sidde en direktør, og hvem skal sidde i bestyrelsen. Altså hvem vil committe sig til det selskab, som eventuelt skal drive klubben videre.

- Det ser lyst ud med de tilkendegivelser, der har været. Men ord skal blive til handling, og det har jeg også sagt til dem. Det er svært for partnere at forholde sig endeligt til en plan, når der ikke ligger en plan, siger direktøren.

Selv forlader han direktørstolen efter sæsonen. Klubbens spillere og trænere har heller ikke kontrakt for næste sæson.

De kan først få en afklaring, når de ved, i hvilket omfang klubben kommer til at eksistere. Det kan blive som ligaklub med amatørkontrakter.

- Vi ved ikke, hvor mange penge, der skal findes. Det afhænger af det setup, der er lagt op til i en ny ledelses plan.

- Man kan køre et ligasetup helt skrabet som det i Skanderborg. Uden at kende deres økonomi præcist kræver det omkring 300-400.000 for at dække de mindsteudgifter, der er, og så kan man ellers skalere op derfra, siger Thomas Gielfeldt.

Landsholdsspilleren Anna Sophie Okkels har allerede meddelt, at hun skifter til Silkeborg-Voel fra næste sæson.

SK Aarhus-direktøren opfordrer andre spillere til at sige ja til professionelle tilbud fra andre klubber.

- Vi kan ikke garantere dem noget som helst, og derfor vil vi opfordre dem til at søge deres egen lykke. Vi vil ikke holde dem hen, så længe vi ikke har en konkret plan. Det ville være unfair.

- Hvis vi klarer skærene i ligaen, så tror jeg ikke, de bliver svært at finde nogen, der har lyst til at spille håndbold på liganiveau i Aarhus, uanset om det er som amatør eller professionel, siger Thomas Gielfeldt.

Lykkes det ikke at drive SK Aarhus videre overdrages klubbens licens til Skovbakken.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx