Af Ritzau - 07/01-17 15:36

Wigan lejer Haugaard og sender ham straks i danskerslagWigan lejer Haugaard og sender ham straks i danskerslag

Målmanden Jakob Haugaard skifter til Wigan på en lejeaftale, og han får debut lørdag mod Nicklas Bendtner.

storybild

Den tidligere FC Midtjylland-målmand Jakob Haugaard debuterer lørdag for Wigan i FA Cuppen, og det bliver mod landsmanden Nicklas Bendtner. Arkivfoto. (Billede: Reuters/Darren Staples)

Den danske Stoke-målmand Jakob Haugaard har lørdag underskrevet en lejeaftale med Championship-klubben Wigan Athletic, og han kommer ikke til at vente længe på sin debut.

19 minutter efter at Wigan offentliggjorde handlen på klubbens twitterkonto, udsendte man startopstillingen til holdets FA Cup-kamp lørdag, og den inkluderede den tidligere FC Midtjylland-målmand.

Dermed bliver FA Cup-mødet et danskerslag, da Wigan tager imod Nottingham Forest, som har Nicklas Bendtner med fra start i frontlinjen.

Jakob Haugaard skiftede i sommeren 2015 til Premier League-klubben Stoke fra FCM, men han har aldrig formået at tilkæmpe sig en stamplads på holdet.

Spilletiden har derfor været stærkt begrænset, men med lejeaftalen til Wigan i næstbedste række er udsigterne til flere spilleminutter formentlig en del bedre.

Wigan, som for få år siden lå i Premier League, men i sidste sæson var nede at vende i tredjebedste række, ligger aktuelt til nedrykning fra Championship.

Kampen mellem Wigan og Nottingham Forest er i 3. runde af FA Cuppen, og kampen sparkes i gang klokken 16.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup er vild med...
bt.dk
Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Wozniacki mister førstepladsen efter...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx