Af Silla Bakalus - 06/10-17 17:05

Daniel Agger blev drillet med sit nye firma – nu ruller millionerne indDaniel Agger blev drillet med sit nye firma – nu ruller millionerne ind

Efter den kendte fodboldspiller Daniel Agger for nogle år siden måtte indstille fodboldkarrieren, har han investeret i forskellige virksomheder. Især hans ene firma går nu så godt, at millionerne ruller ind, skriver finans.dk.

storybild

Daniel Agger har succes med sit firma. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Efter den kendte fodboldspiller Daniel Agger for nogle år siden måtte indstille fodboldkarrieren, har han investeret i forskellige virksomheder. Især hans ene firma går nu så godt, at millionerne ruller ind, skriver finans.dk.

Den der ler sidst, ler bedst, siges det. Og mon ikke den tidligere Brøndby- og Liverpoolprofil Daniel Agger på det seneste har fået sig et godt grin.

Det firma, som han i den grad blev drillet med, da han offentliggjorde sin investering, har nemlig vist sig at være blevet lidt af en guldgrube.

Millionerne ruller i bogstavelig forstand ind i Aggers kloakvirksomhed med det meget mundrette navn 'Kloagger'.

Omsætningen er det seneste år steget med hele 1200 procent, og årets overskud, der netop er blevet præsenteret, endte på 2,9 millioner kroner, skriver finans.dk.

Kloakfirmaet blev stiftet tilbage i 2012, og da det i 2013 blev offentliggjort, at Daniel Agger kastede fire millioner kroner i det, kom der flere sjove bemærkninger om navnet.

Daniel Agger har dog hele tiden haft fokus på, at der kommer et liv efter fodbolden, og det har han så gjort ved at investere i blandt andet kloakfirmaet, der ligger i hans hjemby Hvidovre.

»Der er så mange, som har travlt med at valfarte ud af Danmark for at investere. Nu har vi en som tjener mange penge, men vælger at lægge sine penge i Danmark for at få arbejdspladser. Daniel kunne have valgt at beholde sine penge i udlandet, hvor skatten er mindre, men det gør han ikke. Det synes jeg, er et godt signal,«udtalte Kloaggers bestyrelsesmedlem Rune Rasmussen, til BT i 2013.

Koaggers store overskud kommer efter en årrække, hvor der både har været små underskud og overskud.

Og Daniel Agger er ikke det eneste medlem af familien Agger, der har glæde af Kloaggers succes. Lillebror Marco Agger er administrerende direktør i virksomheden.

Også Daniel Agges barndomsklub Brøndby har glæde af Kloaggers succes, idet kloakfirmaet nu er blevet sponsor for klubben.

Foruden kloakfirmaet har Daniel Agger også investeret penge i andre virksomheder, blandt andet i tatoveringsplatformen Tatoodo sammen med erhvervsmanden Christian Stadil. Desuden ejer Agger værtshuset Center Pub i Hvidovre.

Selv om Daniel Agger tilsyneladende har en tæt tilknytning til barndomsbyen Hvidovre, så valgte han for nogle år siden alligevel at sælge familiens villa på Hvidovre Strandvej for i stedet at flytte til Frederiksberg.

Her har familien Agger erhvervet to gigantiske lejligheder på samlet 475 kvadratmeter lige ved siden af hinanden på Frederiksberg Alle. Prisen for hele herligheden var 19,5 millioner kroner.

Agger ejer dog fortsat to ejendomme i Hvidovre. Daniel Agger  har tidligere fortalt, hvordan det har sat et særligt præg på hans liv, at han voksede op på Vestegnen:

»Det at være fra Vestegnen giver en robusthed, som jeg har fået med fra folkeskolen i Hvidovre og på Ishøj Handelsskole. Det, jeg har kunnet bruge fra dengang, er at kunne klare at komme ind i det cirkus, som foldboldverdenen er«, fortalte han sidste år til Michael Meyerheim i 'Talkshowet Meyerheim' ifølge Her og Nu.

I talkshowet fortalte han også, hvordan han selv havde været lidt af en rod som yngre – og at det blandt andet var derfor, han har grundlagt sin fond 'The Agger Foundation', der har til formål at hjælpe udsatte børn.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kioskejer sigtet for grov vold: Slog...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx