Af Ritzau - 08/03-17 20:43; Opdateret: 08/03-17 21:28

Jan Ø. blæser taiwaner ud af banen trods hælproblemerJan Ø. blæser taiwaner ud af banen trods hælproblemer

Jan Ø. Jørgensen og damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er videre i All England.

storybild

Jan Ø. Jørgensen vandt i to sæt, selv om han mærkede til hælproblemer. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Verdensranglistens nummer to i herresingle, Jan Ø. Jørgensen, er videre i Super Series Premier-turneringen All England.

Danskeren vandt i første runde med cifrene 21-9, 21-13 over Hsu Jen Hao fra Taiwan.

Andenseedede Jørgensen har ellers bøvlet med en hælskade op til turneringen, men det var ikke til at se på præstationen. Han mærker dog stadig til skaden.

- Jeg mærker noget, men nu har jeg besluttet mig for at spille. Det er på et stadie, hvor jeg kan være i det, men jeg aner ikke, hvordan hælen har det i morgen, siger Jan Ø. Jørgensen.

Han så ikke ud til at være sat tilbage af de manglende kampe i forberedelsen. Således fulgte taiwaneren med til stillingen 3-3, men derfra var danskeren altdominerende i kampen, der var overstået på 35 minutter.

- Med min rutine ved jeg, hvad der skal til her, så jeg behøver ikke flyve rundt til træning op til. Men det ville da være rart at have mere i banken.

- Men jeg var rigtigt godt tilfreds med mit niveau. Det er en spiller, jeg skal slå, men jeg er glad for min ro og koncentration, siger Jørgensen.

Ligeledes andenseedede Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde heller ikke de store problemer med at spille sig vej til anden runde.

De vandt med cifrene 21-16, 21-16 over franske Emilie Lefel og Anne Tran.

- Det var en klassisk førsterundekamp på den måde, at vi ikke lige fik spillet til at køre som ønsket, men vi klarede situationen ok på trods af de uprovokerede fejl, siger Christinna Pedersen.

Nu skal duoen så ud i en rent dansk duel mod Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby, der overraskende slog et indonesisk par i første runde tidligere onsdag.

- Det bliver en helt anden kamp. De må have spillet godt, når de slår indoneserne, men vi må tage favoritværdigheden, og det kan måske godt give noget nervøsitet, siger Kamilla Rytter Juhl.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx