Af Ritzau - 04/03-17 18:37

Ibrahimovic om batalje: Han hoppede ind i min albueIbrahimovic om batalje: Han hoppede ind i min albue

Den svenske stjernespiller havde en særlig analyse af sin batalje med Bournemouths Tyrone Mings.

storybild

Zlatan Ibrahimovic var i begivenhedernes centrum mod Bournemouth. (Billede: Reuters/Andrew Yates)

Zlatan Ibrahimovic var i den grad i centrum, da Manchester United lørdag skuffede med 1-1 hjemme mod Bournemouth i Premier League.

Den svenske fodboldspiller brændte et straffespark i anden halvleg, og i første halvlegs slutfase var han involveret i tre episoder inden for kort tid, der forårsagede et rødt kort og kunne have resulteret i yderligere to.

Zlatan Ibrahimovic blev først godt gal i skralden, da han liggende blev trampet i hovedet af Bournemouths Tyrone Mings.

Svenskeren - der i forvejen slæbte rundt på et gult kort - hævnede sig kort efter, da han smækkede en albue i hovedet på Tyrone Mings.

Det fik gæsternes Andrew Surman til at skubbe til Zlatan Ibrahimovic, og Bournemouth-spilleren røg herefter ud med sit andet gule kort.

Zlatan Ibrahimovic havde sin helt egen forklaring på albuesekvensen, der kan betyde, at han senere bliver idømt karantæne.

- Hør her, hvad der sker på banen, bliver på banen, siger den 35-årige angriber til BBC.

- Jeg angriber ingen uden for banen. Vi har tv, vi kan se billederne. Jeg hopper højt op, og han (Tyrone Mings, red.) hopper ind i min albue, siger Zlatan Ibrahimovic.

Tv-billederne gav dog på ingen måde opbakning til den udlægning af sagen, eftersom svenskeren tydeligt svingede sin albue ind i hovedet på Bournemouth-spilleren.

Tyrone Mings skal dog heller ikke føle sig for sikker på at undgå et efterspil for episoden forinden, hvor han tydeligt trådte Zlatan Ibrahimovic i hovedet.

Den 23-årige englænder forsøgte også at agere uskyldigheden selv, da han blev spurgt, om han ramte Manchester United-spilleren med vilje.

- Nej, slet ikke. Det ville jeg aldrig gøre. Sådan spiller jeg ikke. Jeg kan lide at tackle hårdt og fair, men når bolden er væk, gør jeg ikke sådan noget, det er ikke en del af mit spil, siger Tyrone Mings.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) har endnu ikke meldt ud, om episoderne får konsekvenser for Zlatan Ibrahimovic og Tyrone Mings.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx