Af - 26/04-16 13:55; Opdateret: 26/04-16 14:05

Laudrup om 'Bad Boy'-Bendtner: - Måske er han ligegladLaudrup om 'Bad Boy'-Bendtner: - Måske er han ligeglad

- Hvad nu hvis Bendtner er fuldstændigt ligeglad med fast spilletid, lyder det fra Michael Laudrup om den udskældte angriber.

storybild

Michael Laudrup mener, at det kun er Nicklas Bendtner, der kan svare på, hvad han vil med karrieren. (Billede: Polfoto/AP/Daniel Hambury)

Drop pengene! Gå efter spilletid! Tag hjem til Superligaen! Find en Premier League-klub! Serie A er sagen!

Det skorter ikke på gode råd fra eksperter og kommentatorer, om hvad der skal til for at Nicklas Bendtner kan få sin fodboldkarriere tilbage på ret køl, nu hvor han er blevet løst fra sin kontrakt med tyske Wolfsburg.

Eksperter: Op med motivationen, Bendtner!
Eksperter: Op med motivationen, Bendtner!

Michael Laudrup er dog ikke meget for at melde sig i koret. Han mener, at det må være op til manden selv at afgøre, om han vil sidde på bænken i en storklub, score kassen og mål i en eksotisk fodbolddestination eller gå benhårdt efter spilletid på et niveau under den absolutte europæiske top.

- 'Find en klub, hvor du kan spille fast/regelmæssigt' har de fleste sagt. Jeg er da helt enig, skriver den danske fodboldlegende i en mail til metroxpress, og fortsætter:

- Men hvad nu hvis Nicklas Bendtner er fuldstændigt ligeglad med fast spilletid, og bare vil fortsætte, som han har gjort de seneste sæsoner i Juventus, Arsenal og Wolfsburg, hvilket vil sige at være tilknyttet en storklub, men med meget begrænset spilletid, spørger han retorisk.

Bendtner en fri mand - så går nettet amok
Bendtner en fri mand - så går nettet amok

Nicklas Bendtner er på klubjagt.(Bild: Polfoto)

Bendtner er fri: Wolfsburg river kontrakten over
Bendtner er fri: Wolfsburg river kontrakten over

Laudrup har om nogen været vant til, at fodbolddanmark har reageret på hans karrierevalg, som i flere tilfælde har været atypiske. For eksempel, da han på toppen af sin karriere droppede landsholdet, da han tog til Japan i et af sine bedste fodboldår eller da han blev træner for en klub i minifodboldnationen Qatar.

Måske derfor er Laudrup tilbageholdende med at stikke den store pegefinger frem over for den udskældte danske landsholdsangriber.

Åge Hareide overvejer at indkalde Bendtner og Boilesen
Åge Hareide overvejer at indkalde Bendtner og Boilesen

- For at kunne rådgive et menneske, så mener jeg, at man er nødt til at vide, hvilken overordnet målsætning denne person har. Og i dette tilfælde har jeg ikke - i nyere tid i hvert fald - læst udtalelser fra Nicklas Bendtner, om hvorvidt han 'ønsker at spille hver kamp' eller at han 'ønsker (igen) at være en afgørende figur på det danske landshold' eller lignende, lyder det fra Laudrup.

Score-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på Tinder
Score-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på Tinder

Han holder sig på samme diplomatiske sti, når det drejer sig om Bendtners fremtid på det danske landshold.

- En Nicklas Bendtner i (nogenlunde) kampform har før været et vigtigt aktiv for det danske landshold, men om dette kan gentages i en nær fremtid, ja, det er måske kun Nicklas Bendtner selv, der kan svare på det, skriver Laudrup.

LÆS OGSÅ: Olsen om Bendtner: - Nu er det op til ham selv

LÆS OGSÅ: Landsholdskomet: - Jeg bliver aldrig kongen af discogulvet

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg går fra Nicklas Bendtner: Agent bekræfter brud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx