02/01-15 10:38

Legende siger stop: Færdig i LiverpoolLegende siger stop: Færdig i Liverpool

Steven Gerrard forlader Liverpool og fortsætter karrieren udenfor England efter næsten 17 år på førsteholdet.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Steven Gerrard forlader Liverpool FC efter næsten 17 år på førsteholdet.

Det fortæller han selv til klubbens hjemmeside fredag.

- Det har været mit livs hidtil sværeste beslutning, og en beslutning, både min familie og jeg har tænkt over meget længe, siger han.

- Liverpool FC har været sådan en stor del af vores liv i så lang tid, og det bliver svært at sige farvel, men jeg føler, at det er i alles bedste interesse. Det gælder både for min familie og for klubben.

Steven Gerrards hjerte banker for Liverpool, og han kommer ikke til at konkurrere med klubben, selv om han fortsætter karrieren et andet sted. Det bliver nemlig udenfor England.

Liverpool-manager: Ingen kan gøre jobbet bedre
Liverpool-manager: Ingen kan gøre jobbet bedre

- Jeg fortsætter med at spille, og selv om jeg ikke kan sige lige nu, hvor det bliver, kan jeg sige, at det bliver et sted, hvor jeg ikke kommer til spille for en konkurrerende klub og således heller ikke kommer til at spille mod Liverpool. Noget jeg aldrig ville kunne, fortsætter han.

Han har spillet på klubbens førstehold i næsten 17 år og har ifølge klubbens hjemmeside hentet 10 trofæer, spillet 695 kampe og scoret 180 mål, siden han kom til klubben som otteårig.

Liverpool-anfører: - Vi fortjente ikke bedre
Liverpool-anfører: - Vi fortjente ikke bedre

Steven Gerrard fortæller om sin fremtid nu for ikke at risikere, at holdkammeraterne og manager Brendan Rodgers skal blive distraherede af spekulationer om hans fremtid.

- Min beslutning handler helt og holdent om, at jeg har lyst til at prøve noget i min karriere og mit liv, og jeg vil sikre mig, at jeg ikke kommer til at fortryde noget senere, når min karriere er forbi.

Røde ører i Liverpool - smidt ud af Champions League
Røde ører i Liverpool - smidt ud af Champions League

Den 34-årige englænder siger videre, at han håber en dag at kunne arbejde i Liverpool, når hans egen aktive karriere er forbi.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx