25/07-17 10:51; Opdateret: 25/07-17 11:18

Bromer svømmer sig sikkert videre til semifinalenBromer svømmer sig sikkert videre til semifinalen

Danske Viktor Bromer er videre til tirsdag aftens semifinale i 200 meter butterfly efter det indledende heat.

storybild

Viktor Bromer er sikkert videre til tirsdag aftens semifinale i 200 meter butterfly ved VM på langbane i Budapest. Reuters/Dominic Ebenbichler/arkiv

Budapest. Viktor Bromer var tirsdag formiddag for første gang i vandet ved VM på langbane, hvor han svømmede indledende heat i 200 meter butterfly.

Det gjorde danskeren i tiden 1 minut og 55,28 sekunder, hvilket sikkert bringer en glad og lettet Viktor Bromer i aftenens semifinale

- Det var fedt at komme ned på 55 sekunder igen. Jeg svømmede faktisk hurtigere, end jeg gjorde til OL, så jeg er rigtig glad, siger Bromer til TV2 Sport efter heatet.

- Jeg har fundet mit flow og min teknik, og det hele føles mere naturligt nu. Jeg arbejder kun med smerten, for det andet kommer naturligt til mig, så det er dejligt.

Danske Signe Bro svømmede indledende heat i 200 meter fri tirsdag. Hendes tid lød på 2 minutter og 2,23 sekunder, og det var ikke nok til at gå videre til semifinalerne for debutanten.

- Det gik ikke som forventet, så det er ærgerligt, siger hun og fortæller, at hele oplevelsen blev lidt for overvældende.

- Det var nok bare en blanding af det hele. Det er overvældende at gå herind alene. Det hjalp meget at have pigerne med i søndags, siger Signe Bro.

Hun svømmede søndag semifinale og finale i 4x100 meter fri med sin søster Sarah Bro, Pernille Blume og Emilie Beckmann. Den danske holdkap sluttede sidst i finalen.

Dagens sidste dansker til at svømme indledende heat var Anton Ø. Ipsen. Det var i mændenes 800 meter fri, og han svømmede i tiden 7 minutter og 53,37 sekunder, hvilket ikke var nok til at gå videre til finalen onsdag.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx