Af Ritzau - 25/09-16 17:47

Randers-træner efter 0-4: Vi snorksov og tog ikke ansvarRanders-træner efter 0-4: Vi snorksov og tog ikke ansvar

Der er grund til selvransagelse hos Randers FC efter 0-4 hjemme mod Sønderjyske.

storybild

Randers-spillernes præstation i 0-4-nederlaget til Sønderjyske vækker ikke just begejstring hos træner Olafur Kristjansson. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Efter ni kampe uden nederlag måtte Randers se sig sat brutalt til vægs med 0-4 hjemme mod sidste sæsons sølvvinder, Sønderjyske.

I en kamp, hvor randrusianerne var en mand i undertal i en time, straffede sønderjyderne hjemmeholdets fejl med høj effektivitet.

- I vores afleveringer, vores tæmninger og ageren på banen var vi på bagkant i forhold til dem. Men vi var heller ikke dygtige nok til at æde os ind i kampen på dagen. Der var rigtig mange ting, hvor vi ikke var dygtige nok, siger Olafur Kristjansson.

Gæsternes sidste to mål blev sat ind på dødbolde, hvor Randers-forsvaret så skidt ud, og det ærgrer den islandske træner.

- Det er symptomatisk, at de scorede på to dødbolde, hvor vi snorksov og generelt ikke tog ansvar. Hvis de havde scoret på kontra eller havde kombineret sig genialt igennem, havde det været mere forståeligt, lød det fra Kristjansson.

Randers havde igen midterforsvareren Mads Agesen med efter overstået karantæne, men også han er særdeles kritisk overfor sin egen og holdets præstation.

- Det var langt fra det niveau, som jeg har spillet på tidligere, og fra holdets side var det jo heller ikke godt nok.

- Det er jo ikke, fordi de spillede os ud af brættet. Men de var bare klogere og skarpere, end vi var, og de ville dø med støvlerne på. Det ville Randers FC ikke i dag.

- Nu skal vi lige have kigget hinanden i øjnene, og så skal vi lynhurtigt rejse os. For ser man det overordnet, har vi spillet 11 kampe med to nederlag. Vi har jo spillet fint, lige indtil i dag, siger Mads Agesen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx