Af - 21/07-14 16:39; Opdateret: 21/07-14 17:03

Irriteret Massa: Kevin er skyld i mange uheldIrriteret Massa: Kevin er skyld i mange uheld

Felipe Massa mener, at den danske Formel 1-komet kører for aggressivt.

storybild

Felipe Massas Williams-racer med bunden i vejret efter sammenstødet med Kevin Magnussen. (Billede: David Ebener)

Den brasilianske racerkører Felipe Massa er stadig i det røde felt efter gårsdagens sammenstød med Kevin Magnussen.

Uheldet skete i det første sving i søndagens Formel 1-grandprix i Tyskland.

Magnussen efter ulykke: Forsøgte at undgå Massa
Magnussen efter ulykke: Forsøgte at undgå Massa

Ved sammenstødet måtte Felipe Massa udgå, efter Williams-raceren på dramatisk vis slog en kolbøtte. Kevin Magnussen blev sat tilbage, men kørte sig frem til en slutplacering som nummer ni.

Uheldet har delt vandene i Formel 1-kredse. Kevin Magnussen fik ingen straf efter uheldet, men Felipe Massa placerede efter løbet straks ansvaret hos den unge dansker:

- Jeg er meget skuffet over det, som skete. Det var endnu et løb og en anden kører, som kørte mig ud af banen og afsluttede mit løb, sagde Massa i går til nyhedsbureat dpa.

Massa er sur: Det var Magnussens skyld
Massa er sur: Det var Magnussens skyld

Kevin Magnussen forklarede efter løbet, at han havde gjort sit bedste for at undgå sammenstødet:

- Hvis jeg havde haft et sted at køre hen, så havde der ikke været kontakt med Felipe. Jeg gjorde mit bedste for at undgå uheldet, men der var ikke meget andet, jeg kunne have gjort.

Dagen derpå anklager Felipe Massa den unge dansker – og resten af rookierne i Formel 1 – for at køre alt for aggressivt og forårsage for mange sammenstød.

Efter drama og sammenstød: Magnussen ender som nummer ni
Efter drama og sammenstød: Magnussen ender som nummer ni

- Det er ikke første gang, han (Kevin Magnussen, red.) har været involveret i uheld på første omgang.

- De unge kørere tror, at de skal vinde løbet i det første sving. Og hvis man kigger på antallet af uheld, så er det ofte de unge kørere, der er skyld i dem, siger Felipe Massa til Autosport.com.

Her tænker Felipe Massa muligvis på Malaysias Grandprix, hvor Kevin Magnussen i starten af anden omgang påkørte Kimi Raikkonen, der efterfølgende sluttede på en placering uden for pointene. Han anklagede senere danskeren for at have ødelagt løbet.

Kevin Magnussen og Felipe Masse har ikke talt sammen ansigt til ansigt efter gårsdagens uheld, men den brasilianske veteran sender via Autosport.com en direkte hilsen til danskeren:

Kevin Magnussen kører galt i første sving
Kevin Magnussen kører galt i første sving

- Tag det roligt. Han snurrede rundt, og måske var hans bil påvirket efter uheldet, så han tabte også point. Jeg håber, det er nok til at få ham til at forstå, at han skal tage det mere roligt i næste løb, slutter Felipe Massa.

Efter grandprixet på Hockenheim ligger Kevin Magnussen placeret som nummer ni i den samlede Formel 1-stilling. Han er syv point foran Felipe Massa på 10.-pladsen.

Hvad mener du om Felipe Massas anklager?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx