Af Ritzau - 08/10-16 13:40

Randers-talent erstatter Line Jørgensen mod FrankrigRanders-talent erstatter Line Jørgensen mod Frankrig

Mie Højlund er hentet op fra udviklingslandsholdet som erstatning for skadede Line Jørgensen.

storybild

Line Jørgensens skade mod Rusland har givet plads til Randers-bagspilleren Mie Højlund ved Golden League. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Det bliver det 18-årige Randers-talent Mie Højlund, som erstatter Line Jørgensen i den danske trup til lørdagens Golden League-kamp mod Frankrig.

Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

Line Jørgensen beskadigede sin hånd i turneringens første kamp mod OL-guldvinderne Rusland, som Danmark vandt overbevisende over med 32-22.

- Anne Mette Hansen er endnu ikke klar til at spille, og med Line Jørgensens skade var der brug for en ekstra spiller til bagkæden, forklarer landstræner Klavs Bruun Jørgensen i pressemeddelelsen.

- Derfor er Mie Højlund med i A-truppen til kampen mod Frankrig, hvor vi vil arbejde videre med de ting, vi gjorde godt mod Rusland, og prøve at tilrette nogle af de ting, vi gjorde mindre godt.

Selv om Line Jørgensens skade ikke var så slem, som man først frygtede, så kommer hun ikke til at spille mere ved Golden League.

Derimod skulle der være gode muligheder for, at hun når at blive klar til EM i december.

I forhold til de 16 spillere, der nedlagde Rusland, er eneste anden ændring til lørdagens kamp, at målvogter Sandra Toft sidder over. Hun erstattes af Christina Elm.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx