10/03-16 10:54

Super Bowl-mestre mister to quarterbacks på to dageSuper Bowl-mestre mister to quarterbacks på to dage

Denver Broncos står uden startende quarterback, efter at Brock Osweiler har valgt at skifte til Houston Texans

storybild

Peyton Manning (tv.) meddelte tidligere på ugen, at han stopper karrieren. Nu skifter hans afløser Brock Osweiler (th.) væk fra Denver Broncos, som dermed skal på jagt efter en ny startende quarterback. (Billede: AP/David Zalubowski)

Den sportslige ledelse hos NFL-holdet Denver Broncos, som vandt Super Bowl i februar, skal på jagt efter nye quarterbacks.

Mandag dansk tid meddelte legenden Peyton Manning, at han indstiller karrieren, og sent onsdag mistede klubben også afløseren Brock Osweiler.

Osweiler har afvist en ny kontrakt fra Denver, hvor han ellers havde udsigt til at kunne blive startende quarterback, for at skifte til Houston Texans.

Dermed er 24-årige Trevor Siemian eneste tilbageværende quarterback i truppen, og Siemian, der blev valgt i sidste runde af 2015-draften er næppe en kommende startende quarterback i Denver.

Osweiler tjente sidste sæson 4,5 millioner kroner i Denver, og med den nye kontrakt, han blev tilbudt, mener flere amerikanske medier at vide, at han ville stige til 109 millioner kroner i årsløn.

Den kontrakt afviste Osweiler dog, da Houston kunne tilbyde ham en fireårig aftale med en årsløn på angiveligt 122 millioner kroner.

- Vi har holdt fast i vores filosofi med at bygge et hold af spillere, som ønsker at spille for Denver Broncos, og som har lyst til at være her, siger John Elway, vicepræsident i Denver Broncos, ifølge AFP.

Dermed skal Denver enten hente en startende quarterback og en backup fra et andet hold eller drafte en ny leder til angrebet i årets NFL-draft i slutningen af april.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx