Af Ritzau - 13/11-16 18:00; Opdateret: 13/11-16 18:14

TTH-træner efter historisk CL-sejr: Vi fortjener detTTH-træner efter historisk CL-sejr: Vi fortjener det

TTH Holstebro er stadig i live i Champions League-gruppespillet efter søndagens sejr over Besiktas.

storybild

Patrick Westerholm tror på at TTH Holstebro kan komme videre fra sin gruppe i Champions League, men han erkender, at det bliver svært. (Billede: Scanpix/Morten Stricker)

TTH Holstebro tog søndag sin første sejr nogensinde i Champions League, da holdet hjemme slog tyrkiske Besiktas med 29-25.

Det var derfor en lettet cheftræner, der efter kampen glædede sig over endeligt at have fået hul på bylden.

- Sejren viser, at vi har fortjent at være med i Champions League. Vi har haft mange kampe på udebane i gruppespillet, og dette var kun vores anden kamp hjemme, så vores program har været lidt vanskeligt, siger TTH-træner, Patrick Westerholm.

- Men vi har heller ikke præsteret på et niveau, hvor vi har gjort os fortjent til sejr indtil videre, så det var fedt, at det flaskede sig.

Med sejren har vestjyderne nu tre point, hvor man er halvvejs i gruppespillet, og der er fire point op til pladserne, der giver avancement fra gruppen.

- Vi er stadig i live i puljen, men at komme videre kræver, at vi henter nogle point på udebane, og det har været den store hæmsko for os indtil videre, siger han.

Spørgsmål: Det lyder ikke som om, at du selv tror på, at I kan gå videre fra gruppen?

- Jo, det gør jeg, men det bliver vanskeligt, siger Westerholm.

Sejren kom i hus efter en anden halvleg, hvor TTH fik styr på kampen, og den planlagte gameplan gav pote, fortæller TTH-spilleren Magnus Bramming.

- Planen var, at vi skulle stå godt i forsvaret, og så skulle vi løbe kontra. Så var det jo fint, at Rasmus Lind i målet reddede os nogle gange, så vi kunne komme til at løbe de kontraer, siger han.

Selv er målvogteren dog mere beskeden omkring sin egen præstation, der af holdets cheftræner blev beskrevet som "fantastisk".

- Jeg er ikke så meget for at tale om min egen præstation. Der var da nogle fine redninger, men de to point er det vigtigste, siger Rasmus Lind.

Næste kamp for TTH er på udebane i den rumænske hovedstad, Bukarest, hvor Dinamo Bucuresti torsdag tager imod. Sidst de to hold mødtes i gruppen, spillede de 32-32 i Holstebro.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx