20/03-16 19:03

Uniteds FCM-bøddel sikrer sejren i Manchester-derbyUniteds FCM-bøddel sikrer sejren i Manchester-derby

Manchester United vandt lokalopgøret mod Manchester City 1-0 efter en scoring af 18-årige Marcus Rashford.

storybild

Manchester Uniteds unge komet Marcus Rashford blev matchvinder mod Manchester City med sin scoring til 1-0. (Billede: AP/Jon Super)

Manchester Uniteds unge komet Marcus Rashford blev søndag den store helt i Manchester-derbyet mellem Manchester United og Manchester City.

Rashford blev matchvinder med sin scoring tidligt i den intense kamp på Etihad Stadium, som Manchester United vandt med 1-0.

Rashford debuterede for bare en måned siden mod FC Midtjylland, hvor den 18-årige englænder med to scoringer nedlagde midtjyderne i 5-1-sejren.

Med sejren er Manchester United nu oppe på 50 point i Premier League, blot ét point efter City på den fjerdeplads, der udløser adgang til Champions League-kvalifikationen.

Manchester City havde ellers det meste af spillet, mens United stillede sig langt tilbage og ventede på omstillinger til den lynhurtige offensive trio med Anthony Martial, Jesse Lingard og Marcus Rashford.

Men trods Citys spilovertag var United farligst i første halvleg, og efter blot et kvarter var det netop Rashford, der viste frem af sine talenter.

Med et enkelt træk snød han City-forsvaret, og alene med Joe Hart i målet placerede han køligt bolden forbi keeperen til en 1-0-føring.

Med scoringen blev Rashford den yngste spiller til at score i et Manchester-derby nogensinde.

Det var en intenst spillet kamp med flere hårde dueller, og sidst i første halvleg kogte temperamenterne, da Rashford og resten af United-spillerne følte sig snydt for et straffespark.

I anden halvleg lagde City et tungt pres på United-forsvaret, og det resulterede i flere store chancer til især Sergio Agüero, der konstant var giftig med sine hurtige, offensive løb.

Angriberen formåede dog ikke at omdanne de store chancer til en scoring i de sidste nervepirrende minutter, og dermed tog United sejren i lokalopgøret.

City blev hårdt ramt af skader undervejs, hvor Raheem Sterling måtte lade sig skifte ud efter 25 minutter, ligesom målmand Joe Hart måtte udgå to minutter inde i anden halvleg.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Afsløring: Svensk politi lokkede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx