Af - 08/01-15 08:12

Lars Christiansen skal være far igen: NU vil han være derLars Christiansen skal være far igen: NU vil han være der

Der bliver intet fravær, når Lars Christiansen for anden gang skal være far.

storybild

Christina Roslyng og Lars Christiansen i 2002. (Billede: Polfoto)

De fik en søn i 2005, de blev gift i 2006, de blev skilt i 2009, de fandt sammen igen i 2012 – og nu skal de tidligere håndboldspillere Christina Roslyng og Lars Christiansen igen være forældre.

Og i modsætning til dengang sønnen Frederik blev født, har Lars Christiansen denne gang tænkt sig at være fuldt ud til stede, når den genforenede families nyeste medlem er kommet til verden. Det fortæller han til Eb.dk.

Efter skilsmisse og genforning: Dansk håndboldpar overrasker familien igen
Efter skilsmisse og genforning: Dansk håndboldpar overrasker familien igen

- Da jeg blev far til Frederik for ni år siden, var der ikke meget barselsorlov. Dagen efter spillede jeg kamp for Flensburg Handewitt, og kort efter var jeg en måned væk med landsholdet, siger Lars Christiansen til Eb.dk.

- Jeg har den fordel, at jeg stort set kan styre min tid selv, og denne gang er der slet ingen tvivl om, at jeg prioriterer Christina, fødslen af den lille ny og familien i det hele taget ekstremt højt, siger Lars Christiansen.


Christina Roslyng er i dag 36 år.

Den 42-årige tidligere landsholdsspiller skal under det forestående håndbold-VM agere ekspert for TV 2, lige som han skal arbejde for den kommende sportskanal TV 2 Sport.

- Jeg har fået chancen igen sammen med Christina, og så gælder det fandme også om at passe på den. Derfor nyder jeg den frihed, der ligger i at sige: Nej, den lørdag har jeg ikke lyst til at tage til håndbold, for den skal jeg bruge sammen med familien, siger Lars Christiansen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx