Af - 28/09-15 15:29

Manden holdt hende hjemme fra vigtig turnering - her får hun pokalenManden holdt hende hjemme fra vigtig turnering - her får hun pokalen

Anføreren for Irans kvinde-landshold blev verdenskendt, fordi hendes mand ikke lod hende rejse med til slutrunde, men hun har alligevel fået pokalen

storybild

Niloufar Ardalan fik alligevel pokalen til sidst. (Billede: Polfoto)

Historien om den iranske futsal-spiller Niloufar Ardalan gik for nyligt verden rundt, fordi hun ikke fik lov til at rejse med landsholdet til de asiatiske mesterskaber i Malaysia.

Hendes mand nægtede simpelthen at skrive under på sin hustrus rejsepapirer, fordi han mente, at det var vigtigere, at hun blev hjemme fra turneringen, så hun kunne være med sin søns første skoledag.

Anfører misser slutrunde - og du gætter aldrig hvorfor
Anfører misser slutrunde - og du gætter aldrig hvorfor

Men selv uden anføreren, var det iranske hold ikke til at stoppe: Holdet nåede helt til tops i turneringen, og straks blev sejren dedikeret til den manglende anfører, som da også fik pokalen overrakt ved hjemkomsten til Iran.


TV: Fifa 16 med stor nyhed: Nu er spillet ikke længere kun for mænd
TV: Fifa 16 med stor nyhed: Nu er spillet ikke længere kun for mænd

Og her kan man se, at spillerne som deres egen lille protest skrev 'Niloufar Ardalan' på deres spilletrøjer, så deres fraværende anfører på en måde var med alligevel.


Og i øvrigt: Til alle de mænd, der nu sidder og tænker, at 'jaja, det der kvindefodbold er jo ikke noget særligt', så klik lige på målene herunder og se, om du kan gøre det bedre selv.

Der er for eksempel det første mål mod Hong Kong...

Eller dette fantastiske hold-mål mod Malaysia?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx