Af Ritzau - 26/09-16 20:35

Brugge-træner mærker pres før udekamp mod FCKBrugge-træner mærker pres før udekamp mod FCK

Uafgjort mod FCK kan vise sig at være ok for Club Brugge, siger klubbens træner efter nederlag i første kamp.

storybild

Club Brugge tabte 0-3 hjemme til Leicester i åbningskampen i Champions League. Tirsdag skal belgierne forsøge at revanchere sig mod FC København. (Billede: Scanpix/Emmanuel Dunand)

Club Brugge er under pres for at få et godt resultat i tirsdagens Champions League-udekamp mod FC København, efter belgierne startede med et nederlag hjemme mod Leicester, mens FCK samtidig fik point i Porto.

Det siger den tidligere topmålmand Michel Preud'Homme, der er cheftræner for Club Brugge, på et pressemøde i Telia Parken forud for tirsdagens kamp.

- Vi kender vores situation. Vi begyndte med et nederlag på hjemmebane, så det vil være godt for holdet, hvis vi kan tage noget med fra kampen i morgen.

- Før gruppen begyndte ville man på papiret have Porto og Leicester i toppen, mens FCK og vi selv ville skulle kæmpe om tredjepladsen. Hvis vi taber i morgen og er fire point efter FCK, så bliver det meget vanskeligt bare at nå tredjepladsen. Det er logisk.

- Men vi kommer ikke ind til kampen med idéen om at tabe den, vi kommer for at lave en god præstation og forhåbentlig få point. Så må vi se, hvordan det ser ud efter kampen, siger Brugge-træneren.

Tredjepladsen i gruppen udløser en plads i Europa Leagues 16.-delsfinaler, mens de to øverste pladser giver en billet til Champions Leagues ottendedelsfinaler.

For ikke at melde sig ud af kapløbet om de sjove placeringer kan et enkelt point tirsdag aften være godkendt for Brugge.

- Alt efter hvordan kampen arter sig, kan det være okay med uafgjort. Når man spiller uafgjort på udebane i Europa, kan det aldrig være et dårligt resultat, siger Michel Preud'Homme.

Holdene mødtes både ude og hjemme for to år siden i Europa Leagues gruppespil. I Belgien blev det 1-1, mens Club Brugge derefter tog til København og vandt 4-0.

Michel Preud'Homme mener dog, at FCK er blevet en del bedre siden den belgiske lussing i november 2014.

- FCK har den samme træner og den samme måde at spille på, men de har løftet niveauet siden. De scorer mange mål på indlæg, og de har en masse power på holdet. De har en bredere trup med mere kvalitet end dengang, siger træneren.

- Holdet er stjernen for FCK, ikke enkelte spillere.

- De har to angribere, som scorer mange mål, de har to backs, som er vigtige med deres indlæg, de har kantspillere, som kan trække ind i banen og give noget action og skyde fra distancen, og de har Delaney, der er god til at komme ind i feltet fra anden række, siger Michel Preud'Homme.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuffet Kevin Magnussen: 'Vi kæmper...
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx