27/09-17 23:31

Klavs Bruun: Man vil altid gerne vinde lidt størreKlavs Bruun: Man vil altid gerne vinde lidt større

Spillet kunne have resulteret i en større sejr over Slovenien, mener landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

storybild

Farum. Landstræner for de danske håndboldkvinder, Klavs Bruun Jørgensen, var ikke overraskende tilfreds med Danmarks sejr på 28-22 over Slovenien i den første kamp i kvalifikationen til næste års EM i Frankrig.

Men sejren kunne godt have været større, mener landstræneren efter kampen.

- Vi startede kampen godt og sluttede godt, indimellem var det ikke altid perfekt.

- Målet var to point, og det fik vi, men man vil jo altid gerne vinde lidt større, og med det spil, vi leverede, kunne det godt have været en større sejr, siger Klavs Bruun Jørgensen.

- Vi var uheldige med et par straffekast, som ikke skulle have været der, og så var der et par store chancer, vi brændte. Det er småting, så derfor er jeg også overvejende tilfreds, siger landstræneren.

Danskerne gik efter en god start lidt i stå i midten af første halvleg, og slovenerne havde efter en dårlig danske periode barberet Danmarks forspring ned fra seks til et mål.

Ifølge Klavs Bruun Jørgensen var udskiftninger og et lavere tempo skyld i den danske nedtur.

- Rytmen gik lidt i stykker. I dag var første gang, at Line Jørgensen var med i lang tid, og der manglede måske lidt timing, men den skal nok komme. Det er jeg ikke nervøs for, siger han.

Det danske spil blev dog bedre efter pausen, og efter en mere komplet anden halvleg kunne danskerne køre en sikker 28-22-sejr i hus.

Kathrine Heindahl blev med otte mål dansk topscorer.

I den anden kamp i EM-kvalifikationsgruppen tog Tjekkiet imod Island på hjemmebane. Kampen endte med en sejr til tjekkerne på 30-23.

Tjekkerne indtager sammen med Danmark de to øverste pladser i gruppen, der giver direkte adgang til næste års slutrunde i Frankrig.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Prins Henrik efterlader sig en helt...
bt.dk
LIGE NU: Politi efterlyser mand efter...
bt.dk
Australsk topminister trækker sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx