Af - 07/01-14 07:30

Topseedet danskerduo: Afhængig af topniveauTopseedet danskerduo: Afhængig af topniveau

Carsten Mogensen og Mathias Boe skal spille op til deres bedste, hvis de skal revanchere sidste års finalenederlag i Super Series-turneringen Korea Open, når turneringen starter i dag.

storybild

Carsten Mogensen (th.) tror, at han og makkeren Mathias Boe skal ramme deres topniveau for at leve op til deres seedning ved Korea Open. (Billede: Polfoto/AP)

Det mener den ene halvdel af doublen, der er seedet som nummer ét.

Dansk damedouble lukker 2013 i overlegen stil
Dansk damedouble lukker 2013 i overlegen stil

- Der er stadig rigtig mange gode par, og vi kigger ikke lige så langt, som vi kom sidste år. Vi prøver egentlig bare at ramme vores topniveau, og kan vi det, kan det godt være, at vi står på søndag og skal spille finale. Men gør vi ikke det, er der mange gode par, vi kan tabe til, siger Carsten Mogensen til metroxpress.

Topseedningen er kommet i hus, efter sidste års vinderpar Ko Sung-hyun og Lee Yong-dae ikke stiller op sammen.

- Bare fordi man er seedet som etter eller toer er det ikke ensbetydende med, at man går i finalen, så vores chancer er hverken blevet bedre eller dårligere, siger Mogensen dog.

Damedouble er klar til finalen i Malaysia
Damedouble er klar til finalen i Malaysia

Boe/Mogensen lægger ud med de useedede hollændere Ruud Bosch og Koen Ridder og kan tidligst i kvartfinalen møde et seedet par.

- Det bør være okay for os. Vi koncentrerer os om os selv, og det gør vi også mod dem. Kan vi sætte os på serv retur og få noget spil i gang, får de det meget svært mod os. Umiddelbart er det en okay første runde for os, siger Carsten Mogensen.

- Vi har trænet godt, og vi er begge to skadesfri og spillede godt til Masters mellem jul og nytår. Så umiddelbart er formen fin. Så er det bare et spørgsmål om, når vi står inde på banen, om vi kan sætte det sammen.

Landstræner: Jan Ø. har hævet bundniveau markant
Landstræner: Jan Ø. har hævet bundniveau markant

- Herredouble har udviklet sig til, at det er et enormt stort spørgsmål om de tre-fire første slag i hver duel, og der er vi nogle af de bedste i verden, siger han.

Jan Ø. Jørgensen er eneste anden seedet dansker.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx