Af Ritzau - 02/09-16 21:29

Frederik Løchte er færdig ved US OpenFrederik Løchte er færdig ved US Open

Anden runde blev endestationen for Frederik Løchte Nielsen og makkeren i herredouble ved US Open.

storybild

Frederik Løchte Nielsen (billedet) og makkeren Rohan Bopanna er færdige efter anden runde ved US Open i New York. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er færdig ved grand slam-turneringen US Open.

I anden runde tabte danskeren sammen med sin indiske makker Rohan Bopanna til amerikaneren Brian Baker og newzealænderen Marcus Daniell med cifrene 2-6 og 6-7 (5/7).

Frederik Løchte og hans makker haltede efter i det meste af kampen, og det lignede en forholdsvis let sejr til modstanderparret, da første sæt var hjemme, og man var oppe med et servegennembrud sent i andet sæt.

Bopanna og Løchte formåede dog at bryde tilbage og tvang andet sæt ud i tiebreak.

Det blev også til føring indledningsvis, men Baker og Daniell fik vendt billedet og tog sejren i tiebreaken med 7-5.

Løchte og Bopanna leverede både ti vinderslag og ti serveesser, hvilket var langt mere end modstanderne, men den dansk-indiske duo havde meget svært ved at lave point i modstandernes servepartier.

Tidligere fredag spillede Caroline Wozniacki sig videre til fjerde runde i damesingle med en sikker sejr over Monica Niculescu fra Rumænien.

Frederik Løchte er dog fortsat den eneste dansker, som nogensinde har vundet en grand slam-titel. Det skete i netop herredouble, da han sammen med Jonathan Marray strøg til tops ved Wimbledon i 2012.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx