Af Ritzau - 30/08-16 09:02

Farven rød er væk når landsholdet møder LiechtensteinFarven rød er væk når landsholdet møder Liechtenstein

Alt rødt er væk fra tøjet, når fodboldlandsholdet onsdag møder Liechtenstein. En gimmick fra sponsor.

storybild

Fodboldlandsholdets røde farve er for en stund gemt væk, når Danmark spiller testkamp mod Liechtenstein onsdag. Hvad der kommer efter onsdagens kamp, bliver præsenteret torsdag. Her landstræner Aage Hareide og spillerne Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Danmarks fodboldlandshold er synonym med rød og hvid, men når landsholdet onsdag spiller testkamp mod Liechtenstein, vil selv Dansk Boldspil-Unions runde logo være uden den røde farve.

Det skriver TV2 Sport, som også bringer et foto af trøjen.

- Det er tid til at skrive nye historier, og nye historier har brug for en blank side - et tomt lærred. Den hvide trøje er symbolet på dette, siger tøjfirmaet Hummels administrerende direktør, Søren Schriver, ifølge TV2 Sport.

Den ændrede dragt er først og fremmest et spørgsmål om markedsføring fra DBU's nye tøjsponsor Hummel, som vender tilbage, efter at landsholdet i en årrække har spillet i tøj fra Adidas.

Foruden spillernes trøjer bliver der fremstillet yderligere 99 nummererede eksemplarer, som kan købes i udvalgte butikker i Aarhus og København.

Spillernes trøjer bliver efter kampen solgt på auktion, og overskuddet går til fodboldklubben FC Granatchok for danske soldater, der er vendt hjem med krigsskader.

Den hvide dragt bliver kun brugt til onsdagens testkamp. Den rigtige landsholdsdragt bliver præsenteret på et pressemøde torsdag morgen. Her garanterer Hummel, ifølge TV2 Sport, at den røde farve vil være tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx