Af - 30/04-15 10:48; Opdateret: 30/04-15 12:10

Ronaldo fanget i vrede over holdkammerats målRonaldo fanget i vrede over holdkammerats mål

Cristiano Ronaldo får en del kritik på Twitter for sit vredesudbrud, da Alvaro Arbeloa prikkede bolden i mål foran Real Madrid-angriberen.

storybild

Cristiano Ronaldo hamrer til bolden i noget, der ligner vrede, efter holdkammeraten Alvaro Arbeloa har prikket bolden i mål. Se video af episoden længere nede. (Billede: Polfoto)

Real Madrid var i aftes i kamp mod Almeria, og det hele gik egentlig efter planen med en sikker 3-0-sejr. Men for Cristiano Ronaldo var der alligevel plads til at være utilfreds, skriver britiske Metro.

Han fik nemlig ikke scoret, og det kan koste i den tætte topscorerduel med FC Barcelonas Lionel Messi. Til gengæld var han tæt på at få lov til at score kampens sidste mål, men desværre for Ronaldo var han ikke den eneste, der var helt fri foran målet.

Javier Hernandez sendte et fladt indlæg på tværs, og der stod en uopdækket Alvaro Arbeloa, som selvfølgelig prikkede bolden i det tomme mål. Bag ham kom Cristiano Ronaldo løbende, men han fik altså ikke lov til at score i denne omgang.

James-drøn sikrer uoplagt Real Madrid-hold pligtsejr
James-drøn sikrer uoplagt Real Madrid-hold pligtsejr

I det, der ligner et vredesudbrud, vælger han derefter at hamre bolden i nettet, efter der er scoret vel at mærke, og under holdkammeraternes jubel viser billederne en tydeligt skuffet Ronaldo.

Du kan se klippet her:

Kritik af Real-matchvinder: - Styr din jubel
Kritik af Real-matchvinder: - Styr din jubel

Efterfølgende har Alvaro Arbeloa ifølge goal.com sagt, at episoden ikke havde betydning for ham.

- Jeg er ikke sur over Ronaldos reaktion efter mit mål. Det viser bare hans ambition for at score, og det kan ingen blive vrede over. Han kæmper med Lionel Messi om at vinde topscorertitlen, sagde han efter kampen.

Episoden fik efterfølgende flere til at kritisere Ronaldo på Twitter. Du kan se nogle af de vrede tweets her:

'Ronaldo er en joke, fordi han ryster på hovedet over ikke selv at score målet.'


'Cristiano Ronaldo viser, hvorfor han altid vil være respekteret, men aldrig elsket.'Ronaldo laver lynhattrick i Real Madrids 9-1-sejr
Ronaldo laver lynhattrick i Real Madrids 9-1-sejr

'Ronaldo gør det nemt for os at hade ham. Latterlig opførsel ved det mål.'


'Lovren (Liverpool-spiller red.) jubler med sit hold. Lovren > Ronaldo'Krise i Madrid: Real og Atletico står til transferkarantæne
Krise i Madrid: Real og Atletico står til transferkarantæne

Andre var dog også enig i Alvaro Arbeloas betragtning.

'Ronaldo er vores primære målscorer. Det forventes, at han scorer hver gang, så man kan forstå hans fustrationer, når det ikke lykkes.'


'Ronaldos reaktion over ikke at score er ikke gnavent. Han vil være den bedste. Det er simpelt.'Du kan se alle højdepunkter fra kampen her (hvis videoen ikke er fjernet)

LÆS OGSÅ: TV: Charlottenlund Travbane hater på Citybois!

LÆS OGSÅ: DR-vært sætter Danmark på den anden ende - med denne trøje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx