Af Ritzau - 26/10-16 13:47

Presset Guardiola lærer stadig og har brug for tidPresset Guardiola lærer stadig og har brug for tid

Fem kampe i træk uden sejr er ikke hverdagskost for Josep Guardiola før Citys pokalmøde med rivalerne United.

storybild

Manchester United og Manchester City brager sammen i Liga Cuppen onsdag aften. (Billede: Scanpix/Paul Ellis)

Manchester City har spillet fem fodboldkampe i træk uden at vinde, og den slags undgår ikke opmærksomhed, når manageren er Josep Guardiola.

Den tidligere FC Barcelona- og Bayern München-træner erkender, at han endnu ikke har fået skudt sig ind på engelsk fodbold.

- Jeg lærer stadig om fodbold i det her land. Jeg lærer, hvordan holdet reagerer på at vinde og tabe og på at spille på hjemmebane efter at have spillet i Champions League.

- Jeg er ret sikker på, at jeg har brug for tid, siger Guardiola ifølge Reuters.

Manchester City måtte søndag nøjes med 1-1 hjemme mod Southampton i Premier League, og resultatet betød, at City i de seneste fem kampe i alle turneringer er uden sejr.

Resultaterne er dog gode nok til at toppe Premier League aktuelt med en bedre målscore end Arsenal og Liverpool, men i den seneste runde i Champions League tabte City ude med 0-4 til Barcelona.

Det betød, at City har fem point op til Barcelona i gruppe C.

- Vores seneste kampe har været hårde. Hvis du vinder en kamp 3-0, så kan man kontrollere en kamp i de sidste 15-20 minutter. Så er det nemmere.

- Da vi vandt ti kampe i træk, så følte jeg, at vi skulle bruge enorme kræfter på at vinde de kampe. Man kan ikke vinde en kamp her (i England, red.) uden at bruge en masse energi, siger Guardiola.

Onsdag aften kan han se frem til at krydse klinger med José Mourinho igen, når Manchester United tager imod Manchester City i Liga Cuppen i England.

Selv om resultaterne halter i de to klubber i øjeblikket, så forventes det, at både Mourinho og Guardiola vil spare spillere onsdag aften, da de ikke prioriterer turneringen lige så højt som ligaen og de europæiske kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx