14/04-18 07:47

Barcelona-træner vil kurere CL-tømmermænd med ligatriumfBarcelona-træner vil kurere CL-tømmermænd med ligatriumf

Ernesto Valverde opfordrer spillerne til at rette fokus mod kampen om mesterskabet efter nederlaget til Roma.

storybild

FC Barcelona røg højst overraskende ud af Champions League med samlet nederlag over to kampe mod Roma. Scanpix/Andreas Solaro

Barcelona. FC Barcelona skal hurtigst muligt glemme Champions League-skuffelsen mod Roma, og det kan sejr over Valencia lørdag hjælpe med.

Det siger holdets træner, Ernesto Valverde, forud for kampen, der kan bringe Barcelona tættere på det spanske mesterskab.

- Vi kan ikke blive derhjemme og græde. Hvis vi vinder, mangler vi kun syv point (for at vinde titlen, red.), og det var utænkeligt for få måneder siden.

- Vi bør ikke tænke på det, vi har tabt, men det vi kan vinde, siger Valverde.

Valverdes tropper røg højst overraskende ud af Champions League ved at tabe 0-3 til Roma tirsdag aften. Barcelona kom ellers til returopgøret med en 4-1-sejr i bagagen, men røg på reglen om udebanemål.

Omvendt går det strygende i Primera Division. Med syv runder igen er Barcelona på førstepladsen med 11 point ned til Atlético Madrid.

Desuden kan Barcelona snuppe rekorden alene for flest ligakampe i streg uden nederlag, hvis holdet undgår at tabe lørdagens hjemmekamp mod Valencia. Det vil i så fald være 39. kamp i træk uden nederlag.

- Jeg vil gerne se en positiv reaktion, som vi så i august (da Barcelona tabte Super Cuppen til Real Madrid, red.).

- Vi er ansvarlige for alt. Vi føler med vores skuffede fans, men man skal ikke tænke over, hvad man skulle have gjort, for det kan man ikke ændre på, siger Valverde.

/ritzau/Reuters

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx