Af Ritzau - 04/02-16 14:40; Opdateret: 04/02-16 15:41

Magnussen-boss holder døren åben for Alonso-returMagnussen-boss holder døren åben for Alonso-retur

Renault-direktøren Carlos Ghosn ser gerne, at Fernando Alonso vender tilbage til Renault.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Renault indrømmer, at teamet ville være interesseret i at skrive kontrakt med Fernando Alonso, der vandt to verdensmesterskaber for holdet i 2005 og 2006.

- Ville jeg skrive kontrakt med Alonso? Klart. Selvfølgelig vil jeg gerne det. Men det er ikke mit ansvar, det er holdets ansvar, og jeg støtter dets beslutninger, siger Carlos Ghosn, direktør for Renault, ifølge Sky Sports.

Renault-styrmand: Kevin kan vinde løb og mesterskaber
Renault-styrmand: Kevin kan vinde løb og mesterskaber

Holdkammerat forventer at køre lige op med Magnussen
Holdkammerat forventer at køre lige op med Magnussen

Renault lancerede onsdag sit comeback som holdejer i Paris. Her blev holdets unge team til 2016 offentliggjort, de to biler skal køres af Kevin Magnussen på 23 år og britiske Jolyon Palmer på 25 år.

Fernando Alonso har kontrakt med McLaren indtil slutningen af 2017, men Ghosn vil altså gerne hente den tidligere verdensmester tilbage til Renault.

Renault-boss: Vi er i Formel 1 for at vinde
Renault-boss: Vi er i Formel 1 for at vinde

Kevin Magnussen: Sikker på jeg kan blive verdensmester
Kevin Magnussen: Sikker på jeg kan blive verdensmester

I december 2014 blev Kevin Magnussen degraderet til reservekører hos McLaren, da holdet hentede Fernando Alonso.

- Igennem årene som Formel 1-team har vi lavet mange venner og mødt mange talentfulde kørere. Fernando er en af de mest talentfulde, og han er stadig en af de bedste kørere i Formel 1, siger Ghosn.

Ifølge Skysports.com siger Ghosn, at Renaults manager Cyril Abiteboul og løbsdirektør Frederic Vasseur beslutter, hvem man lader køre i Formel 1.


LÆS OGSÅ: Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: I vil se en sulten og voksen Magnussen

LÆS OGSÅ: Sponsorekspert: Kevin Magnussen overhaler Wozniacki

LÆS OGSÅ: Officielt: Magnussen skal køre Formel 1 for Renault

LÆS OGSÅ: LIVE: Kevin Magnussen om Formel 1-comeback: - Jeg glæder mig helt vildt

LÆS OGSÅ: Ekspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange år

LÆS OGSÅ: Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling

LÆS OGSÅ: Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx