Af Ritzau - 03/02-16 10:29; Opdateret: 03/02-16 10:41

Ekspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange årEkspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange år

- Vi får en bedre Kevin Magnussen at se, vurderer John Nielsen. I dag præsenteres danskeren som ny Renault-kører.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussens karriere i billeder. Tjek det ud i galleriet her.

Når Kevin Magnussen som ventet bliver ny Formel 1-kører for Renault i dag, så kan han være med til at præge toppen af kongeklassen i mange år frem.

Det vurderer John Nielsen, der er Formel 1-kommentator hos 3+.

- Han er det helt rigtige sted. Renault kommer ikke med en plan for et år eller to. Det er en plan for fem eller ti år. Så han kan være med i udviklingen lige fra start af.

Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling
Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling

- Det er en kæmpe chance for ham. Historiens store mestre har alle sammen haft det talent, som Kevin har.

- De har også haft mulighed for at udvikle en gruppe, firma og team omkring sig og være inspiration til nye idéer og til at lave hurtigere racerbiler, siger John Nielsen.

I 2014 kørte Magnussen en hel Formel 1-sæson for McLaren, men sidste år blev danskeren fravalgt og stod som reservekører i skyggen af Alonso og Jenson Button.

Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault
Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault

- Kevin har potentialet. Det år, han har været ude, har givet ham den livserfaring, som han manglede.

- Jeg tror, vi får en mere målrettet Kevin at se. I stedet for at være benovet og ydmyg over at han nu har fået et Formel 1-sæde, så ved han nøjagtigt, hvilke knapper han skal trykke på for at udvikle holdet.

- Vi får en bedre Kevin Magnussen at se, vurderer John Nielsen.

Renault har meddelt, at holdet præsenterer sine kørere og planer for 2016 på et pressemøde i Paris onsdag klokken 13. Følg med live her på mx.dk fra kl. 12.30.

LÆS OGSÅ: Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

LÆS OGSÅ: Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat

LÆS OGSÅ: Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault

LÆS OGSÅ: Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: McLaren havde lovet mig et sæde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx