Af Ritzau - 17/12-16 20:25

Zlatan slår til to gange og sikrer ny United-sejrZlatan slår til to gange og sikrer ny United-sejr

35-årige Zlatan Ibrahimovic blev igen matchvinder for Manchester United, der lørdag slog West Bromwich 2-0.

storybild

Zlatan Ibrahimovic' måltotal er oppe på 11 i Premier League, efter at svenskeren scorede to gange i lørdagens 2-0-sejr over West Bromwich. (Billede: Reuters/Phil Noble)

Zlatan Ibrahimovic er godt i gang med at sende Manchester United mod toppen af Premier League.

Lørdag blev den svenske angriber med to scoringer matchvinder i en 2-0-sejr på udebane over West Bromwich Albion.

Det er blot få dage siden, at Ibrahimovic indtog samme rolle, da José Mourinhos mandskab slog Crystal Palace på udebane. Her sørgede svenskeren for sejren med det afgørende mål to minutter før tid.

Lørdag aften slog den 35-årige angriber til allerede efter fem minutter, da han ved bageste stolpe headede Jesse Lingards indlæg i mål til 1-0. Så var tonen slået an.

Efter en lille times spil fandt den svenske målsluger de lidt mere tekniske evner frem, da han fra hjørnet af straffesparksfeltet tog et træk ind i banen forbi to spillere og lagde bolden over ved fjerneste stolpe til 2-0.

West Bromwich-keeper Ben Foster kunne ikke nå ud til skuddet, der snittede en forsvarsspiller på vejen.

De to scoringer sender svenskerens måltotal i Premier League op på 11, hvilket er to færre end topscorer Diego Costa fra Chelsea.

Ibrahimovic kom til United før denne sæson, efter at han gennem mere end et årti har været en næsten konstant topscorer i storklubber som Juventus, Inter, AC Milan og Paris Saint-Germain.

Svenskeren var dog i overhængende fare for at blive udvist midtvejs i første halvleg mod West Bromwich, da han gik alt for hårdt ind i en luftduel. Matchvinderen var heldig med at slippe med en advarsel.

Det tidlige føringsmål betød, at Manchester United cruisede forholdsvis nemt til lørdagens sejr.

Selv om West Bromwich i perioder pressede på, var det tydeligt, at gæsterne havde et ekstra gear, der var unødvendigt at tage i brug.

Jesse Lingard havde kort før pausen en stor mulighed, men kantspilleren skød i fri position langt over mål, efter at venstrebacken Matteo Darmian ramte forbi bolden.

Manchester United har vundet de seneste tre ligakampe i træk og indtager sjettepladsen med 30 point. West Bromwich har 23 point på syvendepladsen.

Premier League toppes suverænt af Chelsea med 43 point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
LIGE NU: Rørt kronprins Frederik...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx