Af Thomas Idskov - 21/03-18 21:58

Bling-bling: Wozniacki kan score kostbart diamantsmykke - se det herBling-bling: Wozniacki kan score kostbart diamantsmykke - se det her

Wow - ikke dårligt!

storybild

(Billede: PAUL CROCK)

Der er ikke kun prestige på spil, når Caroline Wozniacki 30. april i Parken i København duellerer mod amerikaneren Venus Williams.

Således meddeler arrangørerne, at de to tennisspillere kommer til at dyste om et kostbart diamantsmykke.

»Vinderen modtager et speciallavet tennisarmbånd af guld og hvide diamanter til en værdi af omkring 100.000 kroner,« fortæller f.reklames direktør, Mads H. Frederiksen, der står bag arrangementet.

Smykket er leveret af Shamballa Jewels, der har butik i København, og som blev grundlagt i 2005 af brødrene Mads og Mikkel Kornerup. De er især kendt for det ikoniske Shamballa-armbånd, hvilket også er omdrejningspunktet i forreningen i dag. Blandt kunderne kan nævnes musikeren musikeren Jay Z, skuespilleren Gwyneth Paltrow og modedesigneren Giorgio Armani.

Se diamantsmykket her:

»Interessen for 'Champions Battle' er rigtig stor, og at Shamballa Jewels endnu engang ønsker at være med til et af vores arrangementer er fantastisk. De er et af de mest anerkendte og eksklusive smykkefirmaer i verden, hvilket også er med til at bringe noget helt unikt til eventen. Og så er det jo et helt specielt smykke specialdesignet til netop vores arrangement. Det er flot,« siger Mads H. Frederiksen.

I første omgang var det planen, at der i Parken 'kun' skulle have plads til 12.000 tilskuere.

»Men interessen for at overvære kampen mellem de to verdensklassespillere har været så stor, at vi øger tilskuerkapaciteten til 15.000,« siger Mads H. Frederiksen, der ser frem til arrangementet.

»Det bliver jo en hyldest til Caroline Wozniacki ovenpå sin flotte sejr ved Grand Slam-turneringen Australian Open tidligere på året. Hvordan fejringen helt præcist skal foregå, har vi endnu ikke på plads. Men det kommer ikke til at gå stille af,« forsikrer Mads H. Frederiksen.

Sidst Caroline Wozniacki mødte Venus Williams i finalen ved WTA Finals i Singapore sidste år i oktober, blev det til dansk sejr.

»Det bliver spændende at se, hvem der vinder denne gang, og begge spillere vil være i topform. Mens Venus Williams ugen forinden på det amerikanske landshold har spillet Fed Cup-semifinale, har Caroline Wozniacki deltaget ved en WTA-turnering i Istanbul,« siger Mads H. Frederiksen.

I øvrigt er begge spillere med ved Miami Open, der blev indledt i mandags: Mens Caroline Wozniacki er andenseedet, er Venus Williams blevet tildelt en ottendeseeding.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Tempomaskine vinder: Tager fusen på...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Topforhandler i Forligsen: Vi er i en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx