Af Ritzau - 06/04-16 12:24

Danske curlingherrer ydmyger russere ved VMDanske curlingherrer ydmyger russere ved VM

Rusland var ikke i stand til at volde Danmark problemer ved curling-VM og tabte med hele 1-9.

storybild

Skipper Rasmus Stjernes tropper er nu noteret for fem sejre og tre nederlag efter otte kampe. Det har kun Canada, Norge og USA gjort bedre. Arkivfoto. (Billede: AP/Georgios Kefalas)

De danske curlingherrer rejste sig efter tirsdagens skuffende nederlag til Sydkorea. Onsdag formiddag vandt Danmark med 9-1 over Rusland ved VM i Schweiz.

Normalt spilles der ti ender i en curlingkamp, men russerne gav allerede fortabt efter seks ender, da stillingen var 9-1 til Danmark.

I første ende blev der ikke scoret, men allerede i anden ende viste Danmark skarphed med tre sten i huset og kom foran 3-0.

Rusland reducerede til 1-3 i tredje ende, men danskerne svarede hurtigt igen ved at bringe sig foran 5-1 i fjerde ende.

I femte ende fik ingen af holdene scoret, men i sjette ende satte Danmark tingene endegyldigt på plads med fire sten i huset og en solid føring på otte point.

Med den overbevisende præstation er skipper Rasmus Stjernes tropper nu noteret for fem sejre og tre nederlag efter otte kampe. Det har kun Canada, Norge og USA gjort bedre.

Senere onsdag skal Danmark møde værtsnationen Schweiz, og en dansk sejr kan bringe holdet tæt på de afgørende medaljekampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx