Af Ritzau - 17/11-16 09:10

AGF-træner begræder amerikaners karrierestopAGF-træner begræder amerikaners karrierestop

Anthony J. Soares nåede kun kort tid i AGF grundet sit karrierestop, som Glen Riddersholm beklager.

storybild

Træner Glen Riddersholm må acceptere at undvære den amerikanske forsvarsspiller Anthony J. Soares, som har indstillet karrieren. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Onsdag blev det offentliggjort, at superligaklubben AGF må sige farvel til forsvarsspilleren Anthony J. Soares.

Amerikaneren har valgt at indstille sin karriere på grund af en hovedskade, som han pådrog sig i aktion for AGF i efteråret.

- Det er en tung dag. Han har truffet en meget, meget svær beslutning, men det er en rigtig beslutning, for der er også et liv efter fodbolden, siger AGF's cheftræner, Glen Riddersholm, til Århus Stiftstidende.

- Han har været ude længe, så på den korte bane er der ikke noget, der er ændret. Vi klarer os med det, vi har, siger han.

Anthony J. Soares kom til AGF før den nuværende sæson på en toårig kontrakt, og han scorede i sin første kamp for Aarhus-klubben. Han valgte dog at lytte til lægerne, som anbefalede et karrierestop.

- På grund af hovedskaden har flere specialister rådet mig til at stoppe min karriere af hensyn til mit helbred på den lange bane.

- Jeg vil gerne takke AGF for den behandling, jeg har fået i den korte tid, jeg har været i klubben, siger amerikaneren til AGF's hjemmeside.

Glen Riddersholm siger til Århus Stiftstidende, at han aktuelt ikke vil forholde sig til, om AGF har brug for forstærkning på pladsen i forsvaret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx