Af - 04/09-13 10:56; Opdateret: 04/09-13 11:22

Daniel Jensen: FCK løb fra aftaleDaniel Jensen: FCK løb fra aftale

FC Købehavn havde stillet ham kontraktforlængelse i udsigt, men de løb fra aftalen, føler Daniel Jensen.

storybild

Daniel Jensen blev fortid i FCK, før end han kunne nå at sige fremtid. Et brud på aftalen, mener han. (Billede: Polfoto/LARS POULSEN)Sådan her var aftalen med FC København i vinter ifølge Daniel Jensen: Hvis han holdt sig skadesfri i foråret, lå der en kontraktforlængelse i udsigt efter den halvårige kontrakt, han og klubben lavede.

LÆS OGSÅ: FCK dropper Daniel Jensen

Nu træner Daniel Jensen kontraktfri med i Lyngby. Og derfor undrer den 34-årige tidligere landsholdsspiller sig over FCK, nu hvor transfervinduet netop er lukket.

- De har deres sportslige grunde, og det er, som det er jo, men jeg synes, at det er mærkeligt set i lyset af, at de ikke rigtigt har hentet nogen forstærkninger på netop midtbanen, siger Jensen til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Landsholdsspiller klar på mere FCK

FCK har sagt farvel til både Christian Grindheim, Martin Vingaard og så Jensen, der kunne begå sig på den centrale midtbane og har blot hentet spillere til forsvar, venstrekant og angreb.

- Hvis de nu havde hentet én-to gode midtbanespillere ind, havde det været en anden snak, men det føler jeg ikke, de har, siger Daniel Jensen.


I foråret trænede han ifølge ham selv alle træninger, og Ariël Jacobs så kun bort fra ham i tre ud af tretten kampe. Derfor har han også lyst til mere fodbold, og derfor håber han, at der sidder en klubledelse og mangler en offensiv midtbanemand her efter transterdeadlinen.

LÆS OGSÅ: FCK'ere føler sig sikre på mesterskabet

- Jeg har jo sagt, at jeg er villig til alt – en bonusorienteret kontrakt også for eksempel, hvis der er mange klubber, der er bange for, at jeg bliver skaldet igen, lyder salgstalen.

Det har endnu ikke været muligt at træffe FCK-sportsdirektør Carsten V. Jensen for hans syn på sagen.


LÆS OGSÅ: FCK dropper Daniel Jensen

LÆS OGSÅ: Landsholdsspiller klar på mere FCK

LÆS OGSÅ: FCK'ere føler sig sikre på mesterskabet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx