Af - 12/01-15 18:48

Her er de 11 bedste fodboldspillere i verdenHer er de 11 bedste fodboldspillere i verden

storybild

Cristiano Ronaldo - der af mange regnes for at være den bedste fodboldspiller i verden - er naturligvis at finde på FIFAs verdenshold anno 2014. (Billede: Polfoto)

Ved den årlige FIFA Ballon D’Or-ceremoni her til aften bliver der - ud over prisen som verdens bedste fodboldspiller - også uddelt en række andre priser.

Herunder er årets hold blevet udtaget - det såkaldte FIFA FifPro World XI 2014. Man har valgt at udtage følgende trup i en 4-3-3-opstilling.

Og selv om der ikke har været nogle danske spillere nomineret til holdet, var der alligevel et lille dansk islæt. Flere af de udtagede spillere blev således bedt om at nævne en spiller, der har påvirket dem og deres karriere, og her var Barcelona-stjernen Andres Iniesta klar i mælet:

- Jeg er nødt til at nævne Michael Laudrup. Han var min barndomshelt, og det er en skam, at jeg aldrig kom til at spille med ham, lød det fra den spanske playmaker.

Verdens bedste fodboldhold kan du se på listen herunder:

Målmand: Manuel Neuer (Tyskland / Bayern München)

Forsvar: Philipp Lahm (Tyskland / Bayern München), David Luiz (Brasilien / Paris SG), Thiago Silva (Brasilien / Paris SG), Sergio Ramos (Spanien / Real Madrid)

Midtbane: Andres Iniesta (Spanien / FC Barcelona), Toni Kroos (Tyskland / Real Madrid), Angel Di Maria (Argentina / Manchester United)

Angreb: Cristiano Ronaldo (Portugal / Real Madrid), Lionel Messi (Argentina / Barcelona), Arjen Robben (Holland / Bayern München)

Her på mx.dk kan du i løbet af aftenen følge med i, hvem der løber med nogle af de andre priser, der uddeles i Zürich.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx