Af - 05/08-14 19:08

Oleg Tinkov på Twitter: Vi fik IKKE SaganOleg Tinkov på Twitter: Vi fik IKKE Sagan

Nyheden om, at Peter Sagan i den kommende sæson skifter til cykelholdet Tinkoff-Saxo, bliver på Twitter dementeret af holdets ejer, Oleg Tinkov.

storybild

Nyheden om, at Peter Sagan i den kommende sæson skifter til cykelholdet Tinkoff-Saxo, bliver på Twitter dementeret af holdets ejer, Oleg Tinkov. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Nyheden fra det slovakiske medie Sport om, at cykelholdet Tinkoff-Saxo fra næste sæson henter prominent forstærkning i den slovakiske stjernerytter Peter Sagan, nåede kun at leve få timer.

Medie: Peter Sagan er klar for Tinkoff-Saxo
Medie: Peter Sagan er klar for Tinkoff-Saxo

Tirsdag aften blev historien nemlig dementeret af Tinkoff-Saxos ejer, Oleg Tinkov.Det slovakiske medie mente ellers at vide, at holdet efter torsdagens etape i Tour of Poland ville annoncere handlen.

Det ser altså nu ud til at være en and.

Sprinterne snydt ved målstregen på dagens etape
Sprinterne snydt ved målstregen på dagens etape

Franskmand triumferer efter flot soloridt i Touren
Franskmand triumferer efter flot soloridt i Touren

Peter Sagan har endnu ikke selv kommenteret sagen, men det seneste pip fra russiske Tinkov kunne tyde på, at handelen nu endeligt er død!? I hvert fald har den russiske holdejer ikke store ord til overs for den slovakiske stjernerytter, som i år for tredje år i træk vandt den grønne pointtrøje i Tour de France.Dog skal man tage alle Tinkovs udbrud på og uden for Twitter med et gran salt. Han er nemlig kendt for sine 'morsomheder' og for at sætte en ære i at lave rav i den.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx