21/12-13 18:07

Teenage-perle medvirker til ny United-sejrTeenage-perle medvirker til ny United-sejr

Tre flotte scoringer banede vejen, da Manchester United lørdag tog den fjerde sejr på stribe.

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter en svær sæsonstart under den nye manager, David Moyes, er Manchester United så småt ved at finde sejrssporet. Lørdag blev det til en sejr på 3-1 over West Ham hjemme på Old Trafford i Premier League.

Regner man pokalturneringer og Champions League med, var det den fjerde United-sejr ud af lige så mange mulige i de seneste 12 dage, og de er kommet i hus med en målscore på 9-1.

United må undvære Robin van Persie i en måned
United må undvære Robin van Persie i en måned

Hos West Ham havde Adrián Premier League-debut i målet, men kun i 25 minutter havde han og resten af forsvaret succes med at holde favoritten fra de helt store muligheder.

Det var lige indtil, at den 23-årige angriber Danny Welbeck tog affære med fremragende aktioner. Han har forstået at slå til i Robin van Persies skadesfravær.

I den seneste sejr på 3-0 over Aston Villa scorede han kampens to første mål, og han fortsatte i samme spor på Old Trafford.

Schmeichel: United svigter 560 mio. fans
Schmeichel: United svigter 560 mio. fans

Midt på West Hams banehalvdel fandt han angrebsmakkeren Wayne Rooney med en smart hælaflevering, inden han rykkede i position og fik bolden tilbage på kanten af straffesparksfeltet, hvorfra han sparkede bolden ind fladt i det lange hjørne til 1-0.

11 minutter senere - i det 37. minut - var han i oplæggerens rolle, da han fandt teenage-talentet Adnan Januzaj.

Den 18-årige belgier fik bolden i en spids position i straffesparksfeltet, men en glimrende skudfinte og et træk senere var han i oplagt scoringsposition, og han svigtede ikke. Den fremragende detalje, der ledte tankerne i retning af en ung Ryan Giggs, sørgede for 2-0.

West Ham kom bedre med i anden halvleg, men i stedet for reduceringen eliminerede United enhver form for spænding, da Ashley Young hamrede Wayne Rooneys aflevering op i målhjørnet fra kanten af straffesparksfeltet til 3-0.

Chok-rygte: Manchester United vil af med 10 stjerner
Chok-rygte: Manchester United vil af med 10 stjerner

Udeholdet kom dog på måltavlen, da Carlton Cole udnyttede en friløber til 1-3, men tættere kom holdet ikke.

Med sejren avancerede United i første omgang til syvendepladsen, men holdet har stadig otte point op til det aktuelle tophold, Liverpool.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Strålæggere fik sig en overraskelse:...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx