Af - 06/10-15 12:14

Manchester United ville betale 360 millioner - så trådte mor lige tilManchester United ville betale 360 millioner - så trådte mor lige til

Anthony Martial fattede ikke noget, da Louis van Gaal ville betale kassen for teenageren - men så oversatte mor, og så gik handlen i orden.

storybild

(Billede: Polfoto)

Selv om man er på nippet til at blive en af verdens dyreste fodboldspillere med en million-gage i en af verdens største fodboldklubber, som kan man alligevel godt have brug for sin moar...

Manchester United overtager 1. pladsen efter sikker hjemmesejr
Manchester United overtager 1. pladsen efter sikker hjemmesejr

Det fortæller 'verdens dyreste teenager', Anthony Martial, der i sommerens transfervindue skiftede fra AS Monaco til Manchester United for den vanvittige sum af – i første omgang – 360 millioner kroner.
Da manageren Louis van Gaal ringede for at overtale den franske teenager, måtte han give røret til sin mor, for selv fattede han ikke, hvad den hollandske manager forsøgte at fortælle ham.

- Van Gaal ringede til mig og snakkede med min mor, som oversatte, fortæller han ifølge The Guardian til en fransk radiostation.

- Da jeg hørte om tilbuddet tøvede jeg ikke et sekund, og det var hurtigt ordnet. Jeg ville virkelig gerne spille i Champions League, siger han.

United-teenager slår til i sejr over Southampton
United-teenager slår til i sejr over Southampton

Da først Anthony Martial ankom til England gik det noget bedre med at klare sig selv: I sine første fire kampe, scorede han såmænd fire mål.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx