28/04-14 23:47

Sikker sejr bringer Arsenal tæt på Champions LeagueSikker sejr bringer Arsenal tæt på Champions League

Arsenal havde ingen problemer med Newcastle, der på Emirates Stadium blev slået med 3-0.

storybild

(Billede: Polfoto)

Arsenal har deltaget i Champions League de seneste 16 år i træk, og næste sæsons udgave af turneringen ser ikke ud til at skulle bryde stimen.

Mandag aften vandt Arsenal stensikkert med 3-0 over kriseramte Newcastle og spillede sig dermed fire point foran Everton i kampen om fjerdepladsen i Premier League, som giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Arsene Wengers mænd var storfavoritter mod et Newcastle-mandskab i jammerlig form og fem nederlag på stribe.

Og tingene var da også reelt afgjort allerede ved halvtid, hvor London-holdet førte med 2-0 på mål af Laurent Koscielny og Mesut Özil.

Koscielny lavede det første mål efter 25 minutter, hvor han akkurat fik en lang tå på bolden, da Santi Cazorla sendte et frispark ind foran Newcastles målmand Tim Krul.

Kort før pausen parerede Krul to gange mod en helt fri Olivier Giroud, men efter den anden redning endte bolden lidt tilfældigt hos Özil, der let kunne sende den i det tomme mål.

Dermed var det op ad bakke for Newcastle, der er gået helt i stå efter et flot efterår. Det hjalp heller ikke synderligt, at manager Alan Pardew var tilbage på sidelinjen efter syv dages karantæne for at uddele en skalle til en Hull-spiller i en kamp i marts.

I anden halvleg var det kun et spørgsmål om, hvor stort Arsenal skulle vinde, og Giroud sørgede for, at sejren blev på 3-0 med en flot scoring.

Efter et nydeligt angreb blev bolden sendte ud til Özil på venstrekanten. Hans præcise indlæg kunne den franske forward sende i nettet, mens Newcastle-forsvaret så passivt til.

Med to kampe igen har Arsenal nu et forspring på fire point til Everton. Samtidig står det klart, at Christian Eriksen og Tottenham nu ikke længere har mulighed for at nå fjerdepladsen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx