Af - 28/10-15 08:37

LeBron-skuffelse: Chicago kløvede ClevelandLeBron-skuffelse: Chicago kløvede Cleveland

LeBron James og resten af Cleveland Cavaliers skuffede i sæsonåbneren mod Chicago Bulls.

storybild

Chicagos Pau Gasol sørgede med denne blokering af LeBron James for en sejr til hjemmeholdet. (Billede: Polfoto/Jeff Haynes)

I nat blev NBA-sæsonen skudt i gang, og det gik ikke stille af sig.

Cleveland Cavaliers er udråbt som en af de helt store favoritter i denne sæson. Dette skyldes ikke mindst tilstedeværelsen af verdensstjernen LeBron James, der har vundet to NBA-titler og som fire gange er blevet kåret til MVP. Alligevel måtte de dog sluge et nederlag i sæsonens første kamp, da de besøgte Chicago Bulls.

Basket-ballet er åbnet: NBA er skudt i gang
Basket-ballet er åbnet: NBA er skudt i gang

Hjemmeholdet fra Chicago havde fornemt besøg på tilskuerpladserne af den amerikanske præsident Barack Obama, og han var vidne til et 1. quarter, hvor Bulls til tider udspillede LeBron James og co.

Resten af kampen var tæt, men dog under kontrol af hjemmeholdet. Alligevel formåede Cleveland dog alligevel at gøre det spændende indtil sidste sekund.
Med 10 sekunder tilbage førte Bulls pludselig blot med to point, og så var alles øjne pludselig på Clevelands LeBron James.

Av av: Rihanna knuser kåd sportstjerne
Av av: Rihanna knuser kåd sportstjerne

Med fire sekunder tilbage valgte 'kongen af Cleveland' at søge ind under kurven, men her stod Chicago-forsvarsspilleren Pau Gasol klar med en fornem blokering, der reelt afgjorde kampen.

Dermed måtte mesterskabskandidaterne fra Cleveland sluge et nederlag i sæsonens første kamp, imens præsident Barack Obama kunne juble over sejren sammen med hjemmeholdet.

NBA rykker basketballkamp til London
NBA rykker basketballkamp til London

Yderligere to kampe blev spillet natten til onsdag, og her kunne de forsvarende mestre fra Golden State Warriors notere sig for sæsonens første sejr, da de overbevisende besejrede New Orleans Pelicans imens Detroit Pistons andetsteds slog Atlanta Hawks.

Vanvittigt: Så meget tjener han på ét tweet
Vanvittigt: Så meget tjener han på ét tweet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx