Af - 10/10-16 15:01; Opdateret: 10/10-16 15:51

Derfor giver Viktor Fischer den FULD gas under nationalsangen!Derfor giver Viktor Fischer den FULD gas under nationalsangen!

Viktor Fischer giver sig altid 100 procent under afsyngningen af 'Der er et yndigt land' - og han gør det igen mod Montenegro tirsdag aften. Læs herunder hvorfor...

Nogen synger normalt med, nogen nynner, mens andre mimer: Der er forskel på, hvordan de danske landsholdsspillere synger med på nationalsangen før landskampene. Men ingen gør det med større energi og indlevelse end Viktor Fischer - se selv videoen herover.


Hareide kræver sejr: Det er på tide at vinde igen
Hareide kræver sejr: Det er på tide at vinde igen


Sådan har han gjort det lige siden tiden på U17-holdet, afslører holdkammeraten Yussuf Poulsen. Og han har tænkt sig at forstætte med det.


- Der er ikke noget reklamestunt eller en ny måde at gøre det på. Jeg synger altid igennem, og det har jeg altid gjort, siger Viktor Fischer selv om optakten til landskampen mod Polen i lørdags.

Hareide varsler friske ben mod Montenegro
Hareide varsler friske ben mod Montenegro

- Jeg gav den lige en ekstra skalle i Polen, hvor vi stod foran 58.000 tilskuere, som virkelig kogte for at Polen skulle vinde, siger han.

-Vi har forskellige måder. Nogle har brug for at holde det i ro, andre for at få det formidlet lidt ud. Jeg kan ikke lade være med at gøre det, siger han - og tilføjer så om tirsdagens kamp mod Montenegro:

- Jeg vil give den gas igen!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx