Af Ritzau - 07/05-16 10:35

Lars Bak glæder sig til at knokle for Greipel-etapesejrLars Bak glæder sig til at knokle for Greipel-etapesejr

Den danske veteran Lars Bak skal på hårdt arbejde på 2. etape af Giro d'Italia.

storybild

Lars Bak (Lotto Soudal) skal forsøge at køre André Greipel frem til etapesejr i Giro d'Italia. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Lørdagens 2. etape af Giro d'Italia byder på 190 flade kilometer i Holland, så det bliver formentlig en etape for sprinterholdene.

Det betyder også, at den danske veteran Lars Bak (Lotto Soudal) skal i arbejdstøjet for at sikre holdkammeraten André Greipel muligheden for at sprinte med om etapesejren.

- Jeg ser frem til, at vi skal prøve at vinde. Vi har talt tingene godt igennem med vores mentale coach. Det hele er forberedt, så nu er det bare med at gøre det. Det er selvfølgelig det sværeste, men det vil vi gøre alt for, siger Lars Bak til TV2 Sport.

Tyskeren Greipel skal sandsynligvis duellere med blandt andre landsmanden Marcel Kittel (Etixx-Quick-Step), hvis det ender i en massespurt.

Den anden danske deltager i årets Giro, Jakob Fuglsang (Astana), har helt andre planer for de første etaper, der med fladt terræn ikke er en menu for ham.

- De næste to dage skal overstås så let som muligt og forhåbentligt uden skrammer. Det er sådan set målet med de næste par dage, siger Fuglsang til TV2 Sport.

Hollænderen Tom Dumoulin (Giant-Alpecin) er iført den lyserøde førertrøje efter sejren på den små ti kilometer lange enkeltstart fredag i Apeldoorn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx