Af - 23/01-15 09:28

Gudmundsson trods sejr: Skuffende anden halvlegGudmundsson trods sejr: Skuffende anden halvleg

Den danske landstræner var ikke tilfreds med holdets indsats mod Rusland efter pausen, hvor der gik alt for mange mål ind.

storybild

Gudmundur Gudmundsson var ikke helt tilfreds med indsatsen mod Rusland. (Billede: Polfoto)

Der var meget at juble over for de danske håndboldherrer, efter det torsdag aften blev til en forholdsvis sikker 31-28-sejr over Rusland.

Gudmundsson: Ikke nemt at vinde med 20 mål
Gudmundsson: Ikke nemt at vinde med 20 mål

Men der var bestemt også grund til kritik, mener Gudmundur Gudmundsson. Landstræneren var ikke glad for danskernes præstation i anden halvleg, som russerne vandt 20-15.

- Vi stod rigtig godt, og det var jeg glad for. Men jeg er skuffet over, at kampen blev så anderledes efter pausen. Så nu vil jeg kigge på, hvad der skete, for vi spillede ikke godt nok forsvarsspil i anden halvleg, konstaterer landstræneren.

Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar
Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar

Første halvleg var til gengæld helt suveræn set med danske øjne, hvorfor det da også endte med en sejr - otte scoringer i træk og stillingen 16-8 ved pause.

- Det er altid vigtigt at vinde, når man er til en VM-slutrunde. Vi spillede meget, meget godt i første halvleg, og jeg er meget glad for den indsats og gejst, jeg oplevede - og den måde, vi spillede på, lød det fra træneren.

Med sejren er Danmark videre til 1/8-finalen, hvor det endnu er for tidligt at sætte navn på modstanderen. Inden da gælder det dog om at slå Polen i den sidste gruppekamp, så andenpladsen - og en på papiret lettere modstander - er sikret.

LÆS OGSÅ: Dansk VM-topscorer: Vi ramte ikke topniveauet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx