Af - 05/04-14 13:19; Opdateret: 05/04-14 15:24

Jan Magnussen: Kevin ved, det bliver en svær weekendJan Magnussen: Kevin ved, det bliver en svær weekend

Lørdag eftermiddag sætter Kevin Magnussen sig endnu engang til rette i McLaren-bilen. Det sker, når han kører kvalifikation i Bahrain.

storybild

(Billede: Polfoto/Jan Sommer)

Jan Magnussen er selv en aktiv, dansk racerkører. I 1990'erne kørte han 25 løb i Formel 1. Nu sidder han klar til at støtte sin søn, Kevin Magnussen, der lørdag kører kvalifikation i Bahrain.

- Han er ved super godt mod, og han glæder sig til løbet. Han ved, at det bliver en svær weekend, men det accepterer han, og så tager han den derfra, skriver Jan Magnussen i en klumme på TV2.dk forud for dagens kvalifikationsløb.

Og selvom Jan Magnussen har et indgående kendskab til branchen, understreger han, at han i medierne ikke har den kritiske tilgang til Kevins præstationer, som andre har. Han ser alt i Formel 1 som Kevins far.

- Jeg har ikke talt med Kevin efter træningerne endnu, men vurderet på det, jeg kunne se, så var det to svære sessions, vurderer han.

De havde det svært på den hurtige omgang, og der var også vanskeligheder, når Kevin kørte long runs. Tiderne var stabile nok, men de var bare for langsomme. Det er ikke så godt, skriver han.

Kevin Magnussen var syvende- og niendebedst i fredagens to træninger.

- Efter at have set fredagens træninger i Bahrain må jeg konstatere, at McLaren absolut ikke er så tæt på de bedste, som jeg havde håbet, skriver Jan Magnussen.

Kevin Magnussen er dog ved godt mod, og Jan Magnussen understreger, at det er en uforudsigelig branche. Her kan alt ændre sig på et øjeblik.

- Man skal også huske, at det billede, som vi får i træningerne og i tidstagningerne, ikke betyder, at vi så får et løb, der går lige sådan. Et racerløb er stadig et racerløb. Folk skal kæmpe mod hinanden, og så kan tingene blive vendt igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx