Af - 11/05-17 12:36

Storklub slettede stjernespillers jubelbillede efter pinlig detalje i baggrundenStorklub slettede stjernespillers jubelbillede efter pinlig detalje i baggrunden

En uheldigt placeret genstand har skabt problemer for det traditionsrige baseballhold New York Mets og en af dets stjernespillere.

storybild

New York Mets fejrede weekendens sejr over Miami Marlins med at smide et billede af en glad man of the match, T.J. Rivera, op på Twitter efter kampen.

Baseball-stjernen poserer i omklædningsrummet foran sin plads med en krone, som han er blevet tildelt for at være kampens bedste spiller.

Kort efter publiceringen af billedet gik det stærkt med, at det blev delt på de sociale medier, men af de helt forkerte årsager.

På pladsen ved siden af Riveras, som tilhører holdkammeraten Kevin Plawecki, står der nemlig en genstand, som skiller sig markant ud fra de skjorter, trøjer og kasketter, der ellers er at finde der: En stor, mørk dildo!


Selvom Mets lynhurtigt fik slettet tweetet, da de opdagede den lumre detalje, så havde kvikke Twitter-brugere allerede lavet screendumps af billedet.

Og så var det altså, at Mets-dildoen blev et fænomen, som spredte sig som en steppebrand på de sociale medier.


»Nogen sagde jeg skulle tjekke nettet, og så gik det bare amok derfra. Jeg har intet med det at gøre, det kan jeg forsikre jer om. Jeg vidste intet. Det er ikke min. Jeg har ikke noget med det at gøre,« siger Kevin Plawecki til AP.

Han fortæller, at sexlegetøjet var fjernet fra hans plads, da han mødte ind dagen efter.

»Der er nogle rigtige spøgefugle på holdet. Det er helt klart akavet, men også lidt sjovt på samme tid. Men det afspejler altså på ingen måder det, jeg står for, som person,« lyder det fra Plawecki.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Thomas Frank arbejder for FCM-boss:...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx