Af Ritzau - 02/05-16 09:28

Villarreal slår Valencia og sikrer CL-kvalifikationVillarreal slår Valencia og sikrer CL-kvalifikation

Villarreal vandt sikkert over Valencia og fik en perfekt optakt til Europa League-mødet med Liverpool torsdag.

storybild

Villarreal fik en god optakt til semifinalemødet med Liverpool i Europa League, da Valencia ude blev besejret 2-0 søndag aften. (Billede: Scanpix/Jose Jordan)

Spanske Villarreal sikrede sig søndag aften kvalifikation til næste års Champions League, da Valencia blev besejret 2-0 i egen hule.

Med sejren nåede Villarreal op på 64 point på den fjerdeplads, der giver kvalifikationskampe til den fornemste europæiske klubturnering i næste sæson.

Der resterer to runder i Primera Division, og Athletic Bilbao på femtepladsen kan højst nå samme pointantal, men Villarreal er bedst i de to klubbers indbyrdes kampe i denne sæson.

Villarreal var også bedst i opgøret på Mestalla, og gæsterne skulle blot bruge 14 minutter på at bringe sig foran, da Roberto Soldado fandt Samuel Garcia Sánchez, som køligt scorede til 1-0.

Efter en halv time sørgede Soldado igen for oplæg, da han med en dyb stikning spillede Adrián López helt alene mod Valencia-målet, og angriberen sørgede for 2-0 i et opgør, hvor gæsterne sparede en lang række spillere.

Villarreal møder torsdag i den kommende uge Liverpool på Anfield i de to klubbers andet semifinaleopgør i Europa League.

Villarreal vandt det første opgør hjemme med 1-0.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet deler billede - hvem har set...
bt.dk
DR-tillidsmand om massive...
bt.dk
Kommentator om S-formandens...
bt.dk
X Factor-deltager i store problemer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx