Af - 23/01-15 09:29

Tysk målhelt: Troede ikke, vi var så godeTysk målhelt: Troede ikke, vi var så gode

Bundsolide Tyskland har overrasket alt og alle - endda også dem selv.

storybild

Tyskerne og Patrick Groetzki er selv overraskede over de gode takter i Qatar. (Billede: Polfoto/AP)

Tyskland har været den måske største overraskelse ved den igangværende VM-slutrunde, hvor de har høstet point efter point i alle deres fire kampe.

De har nu så godt som sikret sig førstepladsen i den hårde gruppe D - Danmarks gruppe - efter det i går blev det til endnu to point med en sejr over Argentina. Det var ikke mindst takket være højrefløjen Patrick Groetzki, der leverede syv mål og blev kampens topscorer.

- Det føles rigtig godt lige nu - specielt fordi vi vidste, det ville blive en rigtig svær kamp. Argentina er meget stærke, som de viste med en uafgjort mod Danmark, siger Groetzki til metroxpress.

Så er vi videre! Lauge nedlagde den russiske bjørn
Så er vi videre! Lauge nedlagde den russiske bjørn

- Det gik ikke så godt for os i første halvleg, men i anden halvleg var vores forsvar meget bedre. Vi fik to point mere, og det er rigtig dejligt, supplerer han.

Tysklands kontinuerligt høje niveau er ikke bare kommet bag på mediefolk, tilskuere og diverse eksperter. Også blandt den tyske trup har egne præstationer løftet øjenbryn.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg ikke troet, at vi vikke spille så godt, og at vi kunne slå næsten alle vores modstandere. Bortset fra Danmark, men dem spillede vi lige op med, indrømmer Rhein-Neckar Löwen-spilleren og supplerer:

- Jeg havde ikke forestillet mig, at vi ville stå i så god en situation, men nu er vi selvfølgelig enormt glade for det.

Gudmundsson trods sejr: Skuffende anden halvleg
Gudmundsson trods sejr: Skuffende anden halvleg

Kun et pointtab på lørdag mod sidste modstander i gruppen, Saudi-Arabien, kan rokke ved tyskernes position. Men det synes ekstremt usandsynligt, idet gruppens bundhold end ikke har været i nærheden af at være en trussel endnu.

- Det er den svageste modstander i gruppen, og vi skal bare slå dem. Hvis det ser godt ud i starten af kampen, kan vi måske også hvile et par spillere, siger Patrick Groetzki.​

LÆS OGSÅ: Uskarp Mikkel Hansen: - Glem mine mål

LÆS OGSÅ: Gudmundsson: Ikke nemt at vinde med 20 mål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx