22/07-15 07:34

Oleg Tinkov: Sagan er Tourens klart stærkeste rytterOleg Tinkov: Sagan er Tourens klart stærkeste rytter

Peter Sagan har ikke vundet de håbede etapesejre, men Oleg Tinkov roser den slovakiske Tour-stjerne.

storybild

(Billede: Polfoto)

Holdejer Oleg Tinkov har tilsyneladende sluttet fred med sin stjernerytter Peter Sagan, som han ellers ved flere lejligheder har beskyldt for at vinde for lidt til at retfærdiggøre den store hyre hos Tinkoff-Saxo.

Selv om Sagan heller ikke i Tour de France har sørget for de håbede etapesejre, har Tinkov pæne ord til slovakken, der har været en af løbets mest markante skikkelser.

- Selvfølgelig er jeg tilfreds med Sagan. Han er efter min mening klart den bedste rytter i feltet. Det sagde jeg også til Chris Froome. Jeg ved ikke, om han er enig, siger Tinkov med et grin.

Spansk rytter snyder Peter Sagan og vinder 16. etape!
Spansk rytter snyder Peter Sagan og vinder 16. etape!

Tysk supersprinter vinder tredje etapesejr i tour'en
Tysk supersprinter vinder tredje etapesejr i tour'en

Sagan har et komfortabelt forspring i pointkonkurrencen, og hvis han som ventet vinder den grønne trøje, vil det lindre ærgrelsen over fem andenpladser og to tredjepladser, som han har noteret sig for i Touren.

- Hvordan kan man gøre op, hvad der er bedst: Tre etapesejre eller at vinde pointtrøjen? Hvis han vinder den grønne trøje, er det godt. I den ideelle verden ville jeg gerne have både trøjen og etapesejrene, siger Tinkov.

Tinkov understreger, at han i længden ikke er tilfreds med anden- og tredjepladser, ligesom det heller ikke huer ham, at Alberto Contador formentlig må opgive at vinde løbet samlet.

- Jeg har dette hold for at vinde. Ikke for at få andenpladser eller sekundære podieplaceringer. Jeg bruger selvfølgelig ikke så mange penge for at være tilfreds med at være næstbedst. Jeg vil være vinder, siger Oleg Tinkov.

LÆS OGSÅ: Sagans chef om ny skuffelse: Andenplads er ingen fiasko

LÆS OGSÅ: Vred Peter Sagan efter ny andenplads: Min egen fejl

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx