Af - 24/01-17 12:10

Bundesliga-dansker tæt på comeback: - Superfedt!Bundesliga-dansker tæt på comeback: - Superfedt!

I over et år har Emil Berggreen været skadet - men nu lysner det: - Jeg skal være kampklar fra 1. marts, siger Mainz-angriberen.

storybild

Emil Berggreen (tv) har været skadet i over et år - nu er han tæt på at være spilleklar igen. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Når Bundesliga-spillerne fra Mainz giver den gas til træning, så er der en af dem, der liiige giver den en skalle ekstra.

- Der er ikke noget, der hedder en sur træning for mig. Jeg glæder mig til hver eneste træning lige meget, hvad vi laver, siger den 23-årige danske angriber, Emil Berggreen.

"Beskidte lejesoldat!" Dansker lagt for had efter klubskifte

Han har ikke været i kamp siden december 2015, hvor han spillede for Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga. Siden er han skiftet til Mainz i den bedste tyske række, og han glæder sig til at vise, hvad han kan på øverste niveau.
Meget!

- Jeg har allerede været i maks-sprint og nede i glidende tacklinger, fortæller han med en entusiasme, der afslører, at han har savnet spillet.

- Det føles bare superfedt: Ja, jeg glæder mig rigtigt meget, fortæller han.

- Vi har lagt en plan, der siger, at jeg skal være klar til kamp fra 1. marts, afslører han.

Han ved selvfølgelig, at han ikke er garanteret spilletid, når Mainz tager imod Wolfsburg den 4. marts, men han glæder sig, og mener i øvrigt ikke selv, at hans bold-føling har taget varig skade af pausen.

- Jeg synes, at jeg er ekstremt gode venner med bolden. Det kan jeg godt afsløre, siger han med et grin.

- Det er gået godt teknisk og på alle parametre i alle træninger, så der er slet ingen bekymringer på den front, siger han.

LÆS OGSÅ: Uheldig dansker knæskadet igen i Mainz

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Gældsbombe under ældre boligejere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx