Af - 21/09-13 15:52

Ekspert: Wozniacki har aldrig været mere ringeEkspert: Wozniacki har aldrig været mere ringe

Danmarks bedste kvindelige tennisspiller, Caroline Wozniacki, får hård kritik inden WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open i Tokyo.

storybild

Danmarks bedste kvindelige tennisspiller, Caroline Wozniacki, får hård kritik, inden WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open i Tokyo. (Billede: Polfoto)

Danmarks tennis-darling Caroline Wozniacki stiller i næste uge op i WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open i Tokyo.

Det er dog langt fra en dansk pige, som er sprængfyldt med selvtillid. Og da slet ikke, hvis hun hører efter, hvad der bliver sagt om hendes noget svingende præstationer i pressen.

LÆS OGSÅ: Wozniacki slipper for skrækmodstandere

- Caroline er alt andet end velspillende i øjeblikket. Præstationerne er jo mere svingende end nogensinde. Det var en kæmpe skuffelse at hun ved US Open røg ud mod verdensranglistens nummer 136 (Camila Giorgi, red.), siger Peter Bastiansen.

Det skriver sporten.dk.

For tre år siden vandt Caroline Wozniacki turneringen i Tokyo, men det regner Peter Bastiansen bestemt ikke med, at danskeren gør i år. Hvis hun kommer langt, har hun dog stadig en mulighed for at kvalificere sig til sæsonfinalen, WTA Championships, i Istanbul.

LÆS OGSÅ: Chok-nederlag til Wozniacki

- Vinder hun i Japan erobrer hun 900 point, og så ser det godt ud. Men jeg kan ikke forestille mig, at det sker. I 2013 har hun kun vundet 29 af 49 kampe. I den tid hun har været professionel tennisspiller, har hun aldrig haft en dårligere sæson. Så at tingene lige pludselig skulle vende nu, kræver mirakler, siger Peter Bastiansen og kalder Wozniackis nedtur for selvforskyldt.

- De seneste par år har der ikke været nogen overordnet plan for hendes udvikling. I et par måneder har hun Ricardo Sanchez som træner. Så arbejder hun sammen med Thomas Johansson, og nu er det hendes far (Piotr Wozniacki, red.), der igen styrer træningen. Hvor er den røde tråd? En ting er stensikkert. Der skal en ny træner til for at skaffe fremgang, siger Peter Bastiansen.

Men trænerposten er endnu et mysterium for 2014-sæsonen.

- Ikke engang hendes rådgiver (amerikaneren John Tobias, red.) er tilsyneladende informeret. Man begynder efterhånden at tvivle på, at Piotr bliver afløst, siger Peter Bastiansen.

LÆS OGSÅ: Toptræner lægger pres på Caroline Wozniacki

Efter Toray Pan Pacific Open i Tokyo stiller Caroline Wozniacki op i både Beijing og Luxembourg.

- Jeg bliver overrasket, hvis Caroline når at samle så mange point sammen, at hun slutter året i top-10, siger Peter Bastiansen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx