25/10-14 19:58

Real Madrid besejrer Barcelona 3-1 i Suarez-debutReal Madrid besejrer Barcelona 3-1 i Suarez-debut

Real Madrid vandt lørdag det prestigefyldte El Clasico-opgør med 3-1. Luis Suarez fik debut for Barcelona.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC Barcelona havde før lørdagens El Clasico-opgør mod Real Madrid ikke lukket et eneste mål ind i sæsonens otte hidtidige ligaopgør.

Det skulle hjemmeholdet fra Madrid lave om på, da kongeklubben vandt med 3-1 i en underholdende kamp på Santiago Bernabeu.

Luis Suarez fik startdebut for catalonierne, men det var en holdkammerat der tog opmærksomheden i kampens begyndelse.

En lang tværpasning fra Luis Suarez blev behandlet efter fortjeneste af Neymar, som med en flot tæmning og et hurtigt træk indad i banen satte sin oppasser og flot lagde bolden i mål til 1-0.

Scoringen tændte hjemmeholdet, som påbegyndte et mindre arbejdsraseri. Det udmøntede sig i flere chancer, hvor franske Karim Benzema kom tættest på med et skud på overliggeren.

Efter 22 minutter måtte Real Madrid prise sig lykkelig for deres ellers meget udskældte målmand Iker Casillas. Lionel Messi modtog bolden helt fri foran mål, men en flot refleksredning afholdt catalonierne fra at komme yderligere foran.

Til gengæld skulle hjemmeholdet få en gylden chance for at udligne 10 minutter før pausen.

Barcelona-forsvareren Gerard Pique tog armen til hjælp i feltet, og dommeren pegede korrekt på pletten. Det spark eksekverede Cristiano Ronaldo usvigelig sikkert, og så var der balance i regnskabet.

Den balance blev der ikke rykket yderligere ved inden pausen, men det gjorde der kort inde i anden halvleg.

Fem minutter var der spillet, da Pepe flot steg til vejrs på et hjørnespark, og kraftfuldt kunne han heade hjemmeholdet i front med 2-1.

Anden halvleg skulle kun blive bedre for hjemmeholdet. Efter en times spil udnyttede Real Madrid en hurtig omstilling til at bringe sig yderligere foran.

Barcelonas Andrés Iniesta lavede en stor brøler ved at aflevere bolden til en modstander. To afleveringer senere stod Benzema fri i dybden, og med en køling afslutning scorede han til 3-1.

Efter det tredje mål var der dømt åbent hus i udeholdets forsvar, som gav utrolig meget plads til Real Madrids omstillinger. Effektiviteten var dog langt fra lige så høj som tidligere i kampen.

Selvom Barcelona forsøgte sig med et pres i slutminutterne, skete der ikke yderligere i opgøret. Kampen sluttede derfor med en 3-1-sejr til Real Madrid.

Med sejren rykker Real Madrid tættere på Barcelona i den samlede stilling. Madrilenerne er nu kun et point efter catalonierne på førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez starter inde for Barcelona i El Clasico

LÆS OGSÅ: Barca-træner: Suarez får tid på banen mod Real Madrid

LÆS OGSÅ: Suarez taler ud om VM-bid: Jeg lukkede mig inde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx